100%NL Magazine Kees Tol
Zie ook:
Delen

Kees Tol overladen met complimenten na mooie foto met zijn ouders

Op Instagram deelt Kees Tol een hele leuke foto samen met zijn vader en moeder. De presentator wordt overladen met complimenten!

Kees Tol

Kees Tol kennen we natuurlijk allemaal als die vrolijke en humoristische presentator die bij iedereen een lach op het gezicht krijgt. Kees heeft in de afgelopen jaren tientallen programma’s gepresenteerd en nog steeds is hij iedere week op televisie te zien bij onder andere VT Wonen: Weer verliefd op je huis. Het programma waar hij al zoveel jaar veel liefde en humor in stopt.

Op liefdesgebied is het rustig bij Kees, maar daar lijkt hij zich niet veel van aan te trekken. De presentator heeft een grote vriendengroep en geniet van leuke momenten met hun op de Volendamse dijk, op vakantie, of in zijn gezellige woning in hartje Volendam.

Foto met zijn ouders

Kees komt uit een warm gezin en heeft nog steeds een superhechte band met zijn ouders. Zijn vader is een getalenteerde toetsenist die niet alleen geweldig speelt, maar ook bijna al zijn muziek zelf schrijft. Vroeger werd hij onder andere bekend als de toetsenist van BZN, waar zijn muzikale talent echt opviel.

Op Instagram deelt Kees een hele leuke foto samen met zijn ouders. Hij schrijft hierbij: ‘Val ‘n beetje uit de toon, maar dat maakt de foto niet minder leuk.’ De volgers van Kees vinden de foto fantastisch en ze reageren dan ook massaal. ‘Wat een liefdevol gezin zijn jullie, je kan trots zijn!’, schrijft iemand onder de foto.

Benieuwd naar de foto van Kees en zijn ouders? Dat zie je hieronder!

Bron en Beeld: Instagram Kees Tol

Delen

Meer over Kees Tol

ZIEN: Stralende Kees Tol deelt prachtige bruiloftfoto
ZIEN: Stralende Kees Tol deelt prachtige bruiloftfoto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Lees alle artikelen over Kees Tol