100%NL Magazine Kees Tol
Zie ook:
Delen

Kees Tol over nieuwe liefde: ‘Misschien zit ‘ie hier wel ergens…’

Op Instagram geeft Kees Tol een update over zijn liefdesleven. Zou er dan een nieuwe liefde in het leven van Kees zijn?

Kees Tol

Hij staat bekend om zijn eindeloze enthousiasme en zijn ongekende humor: Kees Tol. Overal waar hij komt heeft hij de lachers op zijn hand, wat hem dan ook zeer geliefd maakt onder de Nederlanders. Of het nu gaat om zijn optredens als presentator, acteur of zanger: Kees Tol kan het allemaal!

Feessie van Keessie

Kees organiseert op vrijdag 8 november namelijk het grootste & gezelligste (huis)feestje van Nederland in AFAS Live onder de naam: Feessie van Keessie. Het belooft één groot spektakel te worden en samen met zijn muzikale vrienden, bekende artiesten en verrassende gasten zorgt Kees voor een feest waar nog lang over na zal worden gepraat.

Nieuwe liefde

Om alvast helemaal in de stemming te komen bracht Kees Tol alvast een bezoekje aan AFAS. Hij kan het nog niet geloven dat er straks duizenden mensen op zijn eigen feestje staan te dansen en te zingen. Een droom!

Op Instagram deelt hij een video waarop zijn bezoek aan AFAS goed te zien is. Maar Kees heeft het tijdens de video niet alleen over het Feessie van Keessie, maar ook over zijn liefdesleven! Over zichzelf schrijft hij: PS nog steeds vrijgezel. Misschien zit ‘ie hier wel ergens straks.’ Wij hopen heel erg met Kees mee dat die ene leuke man er straks ook bij is bij het Feessie van Keessie, hoe te gek zou dat toch zijn! Wij gunnen Kees de liefde.

Bron en Beeld: Instagram Kees Tol

Delen

Meer over Kees Tol

ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
WIL JE BIJ ZIJN: Jarige Kees Tol deelt geweldig nieuws!
WIL JE BIJ ZIJN: Jarige Kees Tol deelt geweldig nieuws!
Lees alle artikelen over Kees Tol