100%NL Magazine Kees Tol
Zie ook:
Delen

Kees Tol verklaart de liefde: ‘Ik hou van hem hoor!’

Op Instagram verklaart Kees Tol de liefde aan zijn grote vriend Nick Schilder.

Kees Tol

Kees Tol kennen we natuurlijk allemaal als die vrolijke en humoristische presentator die bij iedereen een lach op het gezicht krijgt. Kees heeft in de afgelopen jaren tientallen programma’s gepresenteerd en nog steeds is hij iedere week op televisie te zien bij onder andere VT Wonen: Weer verliefd op je huis. Het programma waar hij al zoveel jaar veel liefde en humor in stopt.

Strandgasten

Al van jongs af aan is Kees Tol een hele goede vriend van Jan Smit, Nick Schilder en Simon Keizer. Met Nick en Simon gaat hij vaak op reis voor verschillende tv-programma’s en dat blijkt de succesformule! Kees is met zijn humor de ster van iedere show en heel Nederland is dol op hem.

Op dit moment schittert Kees in het programma Strandgasten, met opnieuw ook Nick & Simon aan zijn zij. Strandgasten is de opvolger van de 3 sterren Camping. Tijdens deze serie ontvangen Nick, Simon en Kees verschillende artiesten op het Hollandse strand. Een programma waarvan je weer het échte zomerse gevoel krijgt!

Helaas voor Nick, Simon en Kees hadden zij te maken met een grote teleurstelling na de eerste aflevering. Naar de eerste aflevering keken zo’n 258.000 mensen, en daarmee belandde het programma niet in de top 25 best bekeken programma’s van die dag.

Kees verklaart de liefde

Morgen, op woensdag, kunnen we weer genieten van een spiksplinternieuwe aflevering van Strandgasten. Op Instagram deelt Kees alvast een hilarisch voorproefje van de aflevering.

Lief als Kees is biedt hij hem een overheerlijk croissantje aan, maar dat mag Nick niet hebben omdat hij vegan is. Kees is zichtbaar geïrriteerd, te komisch om te zien! Vervolgens geeft Kees Nick nog een aantal steken onder water. Hij schrijft bij het te grappige fragmant: ‘Maar ik hou wel van hem hoor!’.

Bron en Beeld: Instagram Kees Tol

Delen

Meer over Kees Tol

Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
Lees alle artikelen over Kees Tol