ANP 100%NL Magazine Nick en Simon
Zie ook:
Delen

Grote teleurstelling voor Nick & Simon

Het had zo mooi kunnen zijn voor de mannen, maar helaas hebben Nick & Simon een grote teleurstelling te verwerken.

Nick & Simon

Nog maar een paar maanden kunnen de fans van het immens populaire duo Nick & Simon genieten van het tweetal. Aanstaande april geeft het muzikale duo hun állerlaatste concerten samen voordat het doek valt. Na vele jaren van succes en roem hebben Nick & Simon besloten om apart verder te gaan. Gelukkig is er van ruzie geen sprake en gaan de twee als vrienden uit elkaar.

Strandgasten

Waar we de twee nog wél samen in zullen zien is in tv-programma’s. Samen met hun goede vriend Kees Tol maken ze al jaren succesvolle tv-programma’s zoals De 3 sterren camping, Homeward Bound, Take a chance on me en verschillende edities van Nick & Simon, The Dream.

Sinds kort kunnen de drie heren daar nóg een programma bij optellen: Strandgasten! Strandgasten is de opvolger van de 3 sterren Camping. Tijdens deze serie ontvangen Nick, Simon en Kees verschillende artiesten op het Hollandse strand. Een programma waarvan je weer het échte zomerse gevoel krijgt!

Grote teleurstelling

15 februari jl. ging het programma in première en werd de eerste aflevering uitgezonden. Waar de vorige tv programma’s immens populair waren, ontzettend veel kijkers trok én één van de programma’s zelfs genomineerd werd voor een Gouden Televizier-Ring, blijkt het met Strandgasten nog niet zo goed te gaan.

Naar de eerste aflevering keken zo’n 258.000 mensen, en daarmee belandt het programma niet in de top 25 best bekeken programma’s van de dag. Een grote teleurstelling voor Nick & Simon en Kees natuurlijk.

Beeld: ANP, Bron: Shownieuws

Delen

Meer over Nick en Simon

ZIEN: Geweldig, maar vooral bijzonder moment voor Nick & Simon
ZIEN: Geweldig, maar vooral bijzonder moment voor Nick & Simon
Hereniging voor Nick & Simon: 'Staan gewoon weer op één podium'
Hereniging voor Nick & Simon: ‘Staan gewoon weer op één podium’
Lees alle artikelen over Nick en Simon