100%NL Magazine Kees van der Spek
Zie ook:
Delen

Tv-kijkers weten het zeker: dit is het teken dat Kees van der Spek de mol is!

Het moment is bijna daar: de finale van Wie is de Mol?. Wij en nog véél meer tv-kijkers denken het bijna zeker te weten: Kees is de mol.

Kees van der Spek

Kees van der Spek is voor velen een bekend gezicht als misdaadjournalist in programma’s zoals ‘Oplichters Aangepakt’ en ‘Oplichters in het Buitenland’. Maar naast zijn serieuze werk in de wereld van misdaadverslaggeving, heeft hij ook een andere, hele belangrijke taak: vader. Samen met zijn vrouw Annabelle van der Spek heeft Kees maar liefst vier zoons. Zij gaan regelmatig samen op reis, eten zo nu en dan samen in een restaurant, of bezoeken samen een concert. En oja, Joël, Sil, Jesse en Joep lijken veel op hun vader. Zo leuk om te gelijkenissen te zien.

Benieuwd naar hoe de zoons van Kees eruit zien? Dat zie je hier!

Kees is de mol

Wie is de Mol? is een spannend en avontuurlijk spelprogramma waarin een team van bekende Nederlanders samenwerkt om opdrachten uit te voeren. Binnen deze groep bevindt zich echter één saboteur, de Mol, wiens doel het is om de opdrachten stiekem te laten mislukken. Dit jaar is Kees van der Spek ook één van de kandidaten en wij denken zelfs dat hij de mol is…

Judaskus

De hints vliegen ons weer om de oren en wij weten over twee weken pas wie de mol is, maar als wij onderstaande hint zien, lijkt het er toch echt op dat Kees de mol is. Hij zit iedere aflevering ‘toevallig’ naast of achter de afvaller en steeds pakt hij hem of haar gelijk vast als hij/zij een rood scherm te zien krijgt. Op het TikTok-account van Wie is de mol hints Nederland zien wij de video en daarbij staat: ‘Een soort Judaskus. Een teken van verraad!?’

Het begrip Judaskus komt voort uit het verhaal dat Judas Jezus heeft verraden. Hij liet gewapende mannen weten wie zij op moesten pakken, door Jezus een kus te geven. Wie een Judaskus geeft, doet alsof hij/zij het beste met de ander voor heeft, maar in werkelijkheid steekt hij/zij een mes in de ander zijn/haar rug. Als je onderstaande video ziet, ga je misschien wel denken dat dit daarmee te maken heeft en dat Kees dus de mol is. Wat denk jij?

@wieisdemolhints_nl

Een soort Judaskus, het teken van verraad!? 🫢 #widmhints #avrotros #wieisdemol2024 #voorjoupagina #fanmolletje

♬ origineel geluid – Wie is de Mol?

Bron en Beeld: TikTok Wie is de Mol?

Delen

Meer over Kees van der Spek

GRAPPIG: Deze WIDM-deelneemster lijkt sprékend op Kees van der Spek zijn vrouw!
GRAPPIG: Deze WIDM-deelneemster lijkt sprékend op Kees van der Spek zijn vrouw!
Kees van der Spek wordt gerold in Wie is de Mol?: ‘Hoe kan het bij jou gebeuren?’
Kees van der Spek wordt gerold in Wie is de Mol?: ‘Hoe kan het bij jou gebeuren?’
Lees alle artikelen over Kees van der Spek