100%NL Magazine Kees van der Spek
Zie ook:
Delen

Kees van der Spek brengt liefdesode aan zijn vrouw: ‘Ben nog precies even verliefd als toen’

Na heel wat jaren zijn Kees en zijn vrouw nog altijd smoor- en smoorverliefd op elkaar. Zo leuk om Kees op zo'n romantische manier te zien.

Kees van der Spek

Hij is een van de meest bevlogen misdaadjournalisten van Nederland: Kees van der Spek. Hij weet keer op keer de kijkers te boeien met zijn spannende programma’s zoals ‘Oplichters Aangepakt’ en ‘Oplichters in het Buitenland’. Maar weten jullie ook dat Kees thuis een heel leuk gezin heeft?

Gezin

Samen met zijn grote liefde Annabelle van der Spek heeft hij maar liefst 4 zoons. Het is dus een dolle boel in huize Van der Spek! Kees heeft een hele goede band met al zijn zoons en hij gaat dan ook vaak met hen op pad. Zij gaan regelmatig samen op reis, eten zo nu en dan samen in een restaurant, of bezoeken samen een concert. En oja, Joël, Sil, Jesse en Joep lijken veel op hun vader. Zo leuk om te gelijkenissen te zien.

Benieuwd naar hoe de jongens eruit zien? Dat zie je hier!

Liefdesode

Het is alweer 20 jaar geleden dat Kees en Annabelle elkaar eeuwige trouw beloofden. Vandaag staat Kees stil bij dit bijzondere jubileum. Hij brengt een liefdesode aan zijn vrouw en schrijft: ‘Deze prachtige, lieve, geweldige vrouw zei precies 20 jaar geleden ‘ja’ tegen mij. Ik ben nog precies even verliefd op haar als toen.’ Wat een onwijs lieve, romantische woorden van Kees. Mooi om te zien dat zij nog net zo verliefd zijn als vroeger.

Van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum, Kees en Annabelle. Op naar de volgende 20 jaar.

Bron en Beeld: Instagram Kees van der Spek

Delen

Meer over Kees van der Spek

Tv-kijkers weten het zeker: dit is het teken dat Kees van der Spek de mol is!
Tv-kijkers weten het zeker: dit is het teken dat Kees van der Spek de mol is!
GRAPPIG: Deze WIDM-deelneemster lijkt sprékend op Kees van der Spek zijn vrouw!
GRAPPIG: Deze WIDM-deelneemster lijkt sprékend op Kees van der Spek zijn vrouw!
Lees alle artikelen over Kees van der Spek