100%NL Magazine Kelly Piquet en Max Verstappen
Zie ook:
Delen

OOH LA LA: Kelly Piquet bezorgt volgers rode oortjes in zwarte latex jurk

De outfits die Kelly draagt, zijn vaak verrassend, maar het staat haar altijd ongelooflijk goed. Deze jurk staat haar ook weer beeldig...

Kelly Piquet en Max Verstappen

Max Verstappen en Kelly Piquet zijn sinds het einde van 2020 een stel. De kans dat het stel elkaar heeft ontmoet op het racecircuit is groot, want naast Max is Kelly ook een bekende in de racewereld. Haar vader, Nelson Piquet, is drievoudig wereldkampioen Formule 1 en haar ex-man is ook een racer. Met hem kreeg zij een dochtertje Penélope. Sinds Max en Kelly een stel zijn, delen zij de leukste momenten met elkaar en met Kelly’s dochter, waar Max het heel goed mee kan vinden.

Latex jurk

Kelly ziet er dagelijks uit om door een ringetje te halen. Zij is model van beroep, maar ook in het dagelijks leven is zij van top tot teen gestyled. Dit keer poseerde zij in een zwarte, strakke jurk. Bij de foto schrijft Kelly: ‘Leer of latex?’ In een korte tijd ontvangt Kelly tienduizenden likes en honderden reacties onder deze foto. ‘Hottie!!’, ‘OOOMMMGGGGGGGGG’ en ‘You look (are) fabulous!’, is een greep uit de reacties. Het is echt een prachtige foto!

Bron en Beeld: Instagram Kelly Piquet

Delen

Meer over Kelly Piquet

Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
Lees alle artikelen over Kelly Piquet