100%NL Magazine Kelly Piquet en Max Verstappen
Zie ook:
Delen

Kelly Piquet straalt als nooit tevoren in práchtige jurk tijdens bruiloft

Kelly deelde een hele reeks foto's en op de één straalt zij nog meer als op de andere. Wat ziet zij er prachtig uit zeg!

Kelly Piquet en Max Verstappen

Max Verstappen en Kelly Piquet zijn sinds het einde van 2020 een stel. De kans dat het stel elkaar heeft ontmoet op het racecircuit is groot, want naast Max is Kelly ook een bekende in de racewereld. Haar vader, Nelson Piquet, is drievoudig wereldkampioen Formule 1 en haar ex-man is ook een racer. Met hem kreeg zij een dochtertje Penélope. Sinds Max en Kelly een stel zijn, delen zij de leukste momenten met elkaar en met Kelly’s dochter, waar Max het heel goed mee kan vinden.

Bruiloft

Terwijl Max dit weekend na een zinderende race ook de beste was in Las Vegas, genoot Kelly Piquet van een bruiloft van vrienden. In haar Instagramstory deelt zij een paar foto’s en het ziet er sprookjesachtig uit. De locatie is werkelijk prachtig, het bruidspaar ziet er onwijs mooi uit, maar ook Kelly is wonderschoon. Zij straalt in een lange, doorschijnende jurk en verbluft al haar volgers met deze look. Zo te zien heeft zij het onwijs naar haar zin gehad!

100%NL Magazine Kelly Piquet 100%NL Magazine Kelly Piquet

Bron en Beeld: Instagram Kelly Piquet

Delen

Meer over Kelly Piquet

Max en Kelly maken haters met de grond gelijk: 'krankzinnig en belachelijk'
Max en Kelly maken haters met de grond gelijk: ‘krankzinnig en belachelijk’
OOH LA LA: Kelly Piquet bezorgt volgers rode oortjes in korte panterjurk
OOH LA LA: Kelly Piquet bezorgt volgers rode oortjes in korte panterjurk
Lees alle artikelen over Kelly Piquet