100%NL Magazine Max Verstappen Kelly Piquet
Zie ook:
Delen

Kelly Piquet brengt volgers het hoofd op hol in nietsverhullende outfit

Kelly Piquet weet wel hoe zij de aandacht van haar volgers moet trekken. Dit keer deelt zij weer een prachtige foto van zichzelf waar iedereen het warm van krijgt..

Kelly Piquet

Ze is model, influencer én de vriendin van Max Verstappen: Kelly Piquet. De mooie Braziliaanse was voordat ze met Max Verstappen in aanraking kwam al bekend met de F1, want haar vader is drievoudig F1-wereldkampioen Nelson Piquet en haar vorige partner, waar zij haar dochtertje Penelope mee kreeg, is een Russische Formule 1-autocoureur. In gesprek met Vogue laat Kelly weten dat de vonk tussen haar en Max al in 2016 oversloeg. Max was toen nog maar 20 jaar oud, maar hij was op dat moment samen met Kelly en haar broer Nelson aan het eten in Monaco. ‘Er was al iets magisch die avond’, vertelde Kelly.

Hoofden op hol

Dat kelly een verschijning is om naar te kijken, was al bekend. Dagelijks deelt zij de mooiste foto’s van zichzelf en van haar werk als model. De foto’s trekken veel bekijks en volgers reageren en liken dan ook massaal al haar prachtige kiekjes. Dit keer deelde Kelly een foto waar iedereen het weer warm van kreeg. In een nietsverhullende, zwarte outfit poseert Kelly tegen de bar met glazen. ‘Twee espresso martini’s please’, schrijft zij eronder. Volgers gaan door het dak en dat snappen wij. ‘KELLLYYYYYYYY OMG WOW’ en ‘You look incredible’, zijn wat reacties. Wat is Kelly toch knap. Max, die zelf ook reageert, mag zijn handen dichtknijpen met deze powervrouw!

Bron en Beeld: Instagram Kelly Piquet

Delen