Kelly Weekers showt trots haar groeiende babybuikje!
Zie ook:
Delen

Kelly Weekers showt trots haar groeiende babybuikje!

Kelly Weekers en John Ewbank verwachten over twee maanden alweer hun tweede kindje samen! Ze hebben al een dochtertje, Scottie, die in januari alweer drie kaarsjes mocht uitblazen.

Kelly showt trots haar babybuikje op Instagram! Ze is alweer 7 maanden in verwachting en zegt er het volgende over “Elke week een beetje ronder, tot je me kan rollen”. Veel BN’ers vinden Kelly prachtig zwanger. ‘Oh Kelly, wat prachtig’ reageert Monique Smit en Chantal Janzen, Kirsten Schilder, Anouk Smulders reageren met hartjesogen en hartjes onder de foto.

Hoewel het best moeilijk is om in deze bizarre tijden hoogzwanger te zijn, maakt Kelly er het beste van! Een paar dagen geleden plaatste ze een hele leuke selfie met haar dochtertje op Instagram met het volgende onderschrift:

“We zijn de hele dag druk, maar met wat? Geen idee. In ieder geval niet met home schooling, sporten of allerlei andere moetjes. Wèl met precies doen waar we zin in hebben, samen bakken, klussen, buiten spelen, spelletjes doen en net wat te veel snoepen en schermtijd inlassen. Tuurlijk lopen er door deze verplichte ‘vakantie’ in eigen huis echt tig dingen in de soep, maar we genieten ook zó. Er gewoon het beste van maken, daar blijken wij dus best wel goed in te zijn!” Kelly blijft enorm positief en brengt heerlijk veel tijd door met haar gezin.

https://www.instagram.com/p/B-SbohxHSCn/

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Kelly Weekers

Kelly Weekers: 'Lachen is een van de beste medicijnen'
Kelly Weekers: ‘Lachen is een van de beste medicijnen’
HOERA: Dochter John Ewbank en Kelly Weekers viert 5e verjaardag!
HOERA: Dochter John Ewbank en Kelly Weekers viert 5e verjaardag!
Lees alle artikelen over Kelly Weekers