100%NL Magazine Kim Feenstra
Zie ook:
Delen

Kim Feenstra emotioneel over zwanger raken: ‘Nog één keer flink zijn’

Kim is gezegend en hartstikke blij met haar zoontje, Brooklyn, maar zij zou hartstikke graag een tweede willen. Zij deelt er een emotionele post over die iedereen raakt.

Kim Feenstra

In 2006 besloot Kim haar geluk te beproeven tijdens Holland’s Next Top Model. Kim won de wedstrijd en is sindsdien één van de bekendste modellen die ons land rijk is. Na haar deelname aan Het Perfecte Plaatje in 2016 is Kim ook veel te vinden achter de camera. Door haar deelname aan het programma is een liefde voor fotograferen geboren. In 2020 kwam Kim’s grootste geluk ter wereld. Samen met haar vriend Stanley kreeg zij een zoontjeBrooklyn.

Tweede kindje

Kim is al jaren gelukkig met haar zoontje, Brooklyn. Zij heeft nooit gesproken over een tweede zwangerschap, maar zij en Stanley lijken het graag te willen. Op Instagram deelt Kim een foto die ons raakt. In een lang bericht schrijft zij over het traject waar zij al een lange tijd mee bezig zijn. Kim probeert al een tijdje zwanger te raken, maar het lijkt niet te lukken. Op het wachtbankje. ‘Weer een test. Negatief. Steek. Recht door mijn hart. Uitslag op de test. 1 streep. Fucking negatief. Maar ik moet, Fucking positief blijven.’, begint zij haar emotionele bericht.

Verdriet, pijn en schuldgevoel

Kim voelt zich alleen in haar verdriet, maar zij weet dat zij sterk moet zijn. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor haar zoontje en haar partner. ‘Brooklyn. Ons mooie Brooklyn. Licht en Liefde. Al gezegend met een kind. Wonderschoon. Is hij. Dankbaar. Zijn wij. Handjes knijpen. Hoop. Weer flink zijn. Wensen. Manifesteren. Teleurstelling. Pijn. Tranen. Ze komen. Ze stromen. Wie draagt mijn hart?’ Waar Kim het moeilijk mee heeft, is het feit dat zij al moeder is en ander misschien wel nooit ouders zullen worden. ‘Schuldgevoel. Ik moet blij zijn. Ik ben ‘al’ een mama. Wij zijn ‘al’ ouders. Misschien zij nooit. Ik gun het hen ook. Weer schuldgevoel. Verdriet. Duizend tranen. Tel kwijt. In ons hart is warmte In mijn buik is ruimte. In ons huis ook. Genoeg. Kom op. Kop op. Nog even flink zijn. Nog één keer flink zijn.’ Dit bericht komt wel even binnen. Wat een verdriet. Wij wensen het gezin heel veel sterkte en hopen dat zij binnenkort met mooier nieuws kunnen komen..

Bron en Beeld: Instagram Kim Feenstra

Delen

Meer over Kim Feenstra

Emotionele Kim Feenstra: 'Dit nieuws breekt mijn hart in 1000 stukjes.'
Emotionele Kim Feenstra: ‘Dit nieuws breekt mijn hart in 1000 stukjes.’
Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Lees alle artikelen over Kim Feenstra