100%NL Magazine ANP Kim Kötter
Zie ook:
Delen

Kim Kötter deelt foto’s van vroeger en we herkennen haar bijna niet!

Kim Kötter heeft een paar foto’s uit de oude doos gedeeld: van baby tot een jaar of 16. En we herkennen haar bijna niet!

Eerste boek

Een paar weken geleden bracht Kim Kötter haar eerst boek uit: Niet het mooiste meisje van de klas. Hierin vertelt ze haar verhaal van vroeger tot nu waarbij ook haar weg naar Miss Nederland aan bod komt. Kim is ontzettend trots op haar eigen boek en heeft al veel previews gedeeld met haar volgers op Instagram. Zo ook deze foto’s van vroeger!

Beugel

Ze vraagt zich af of haar volgers haar herkennen in de foto’s en of haar kinderen ook een beetje op hun moeder lijken. Ook maakt ze nog een leuk grapje over haar gebit van vroeger “Jullie begrijpen wel waarom ik veel beugels nodig heb gehad.” Op de laatste foto lijkt Kim het meest op hoe ze er tegenwoordig uitziet. Een recht gebit en zonder pony.

Zo moeder zo zoons

Wat ons gelijk opvalt, is dat de kinderen van Kim precies op haar lijken! En daar is Kim het ook helemaal mee eens. “En iedereen altijd maar zeggen, de kinderen lijken precies op jaap”, aldus Kim. Zo moeder, zo zoons!

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter