100pmagazine_kirstenschilder
Zie ook:
Delen

Kirsten blikt terug met bijzondere foto: ‘Kon ik nog maar even terug naar dit moment’

Jackie is inmiddels 6 jaar oud, maar voor Kirsten voelt het als de dag van gisteren dat zij geboren werd. Zij blikt terug met een prachtige foto.

Kirsten Schilder

Kirsten Schilder is al lang niet meer alleen ‘de vrouw van’. Kirsten heeft inmiddels zelf een grote groep volgers opgebouwd en is vandaag de dag een heuse influencer!

Ze is al jaren getrouwd met haar grote liefde Nick Schilder. Samen wonen ze in een prachtige villa in Volendam met hun drie kinderen: Nikki, Julian en Jackie en hun hondje, Doefie. Genoeg te doen dus voor Kirsten!

Terugblik

De jongste dochter van Kirsten en Nick, Jackie, is vorige week 6 jaar oud geworden. Gisteren blikte Kirsten terug met een foto naar zes jaar geleden. Kirsten ligt op de bank met Jackie als klein hummeltje op haar borst. ‘Het voelt alsof ze gisteren bij mij lag… Kon ik nog maar even 1 keer terug naar dit moment. Vandaag precies 6 jaar geleden toen Jackie vijf dagen oud was…’, schrijft Kirsten eronder. Wat een bijzonder kiekje is dit. De tijd gaat ook zó snel. ‘stop de tijd. Voor je het weet zijn ze puber!!!’ en ‘Snap helemaal wat je bedoelt…’, zijn wat reacties. 

Bron en Beeld: Instagram Kirsten Schilder.

Delen

Meer over Kirsten Schilder

HET GELUK KAN NIET OP: Familie Schilder viert dubbel feest!
HET GELUK KAN NIET OP: Familie Schilder viert dubbel feest!
Goudeerlijke Kirsten: 'Twijfelen over wel of geen broertje of zusje'
Goudeerlijke Kirsten: ‘Twijfelen over wel of geen broertje of zusje’
Lees alle artikelen over Kirsten Schilder