Nick en Kirsten door het dolle: 'Gezinsuitbreiding in huize Schilder'

Nick en Kirsten door het dolle: ‘Gezinsuitbreiding in huize Schilder’

Nick en Kirsten beginnen het jaar meer dan goed. Op Instagram delen zij het heuglijke nieuws dat er een gezinslid bij is gekomen.

Relatie

Nick en Kirsten vormen al jaren een happy family met elkaar en hun 3 kinderen, NikkiJulian en Jackie. Het stel stapten zo’n 6 jaar geleden in het huwelijksbootje, waarbij hun oudste twee kinderen al aanwezig waren. Jackie werd één jaar later geboren. Het jawoord gaven zij aan elkaar op een sprookjesachtige locatie in het zonnige Ibiza, waarbij een kleine kring vrienden en familie aanwezig waren. Nick en Kirsten delen regelmatig foto’s met hun kinderen, waarop te zien is dat zij onwijs genieten van de leuke momenten en activiteiten met elkaar.

Gezinsuitbreiding

Ondanks het feit dat Nick en Kirsten ongelooflijk gelukkig zijn met hun drie kinderen, die inmiddels allemaal groot zijn, kozen zij toch nog voor een nieuw gezinslid. Het is een pluizige viervoeter geworden en Nick deelt er wat foto’s van. ‘Gezinsuitbreiding in huize Schilder’, schrijft hij eronder. Volgers gaan door het dak en dat snappen wij, want dit kleine hondje laat echt alle harten smelten. ‘Wat een droppie’, ‘OMG puppy Schilder. Als jullie nog een hondenoppas zoeken, I volunteer!’ en ‘Jaaaaa is het eindelijk zover. Wat een schatje!’, is een greep uit de honderden reacties. Wat een knappe pup. Wij weten wel hoe Nick, Kirsten en de kinderen het jaar beginnen: knuffelend!

Bron en Beeld: Instagram Nick Schilder