100%NL Magazine Kirsten Schilder
Zie ook:
Delen

Kirsten Schilder deelt speciaal en emotioneel moment: ‘In voor en tegenspoed’

Kirsten Schilder zit na een emotioneel moment nog helemaal na te genieten op haar roze wolk.

Kirsten Schilder

In het pittoreske Volendam woont de mooie Kirsten Schilder samen met haar man Nick en drie kinderen in een waanzinnige villa. En oja, vergeet de nieuwste aanwinst van het gezin niet: hondje Doefie!

Huwelijk

Al ruim zes jaar zijn Kirsten en Nick Schilder een gelukkig getrouwd stel. De term in voor en tegenspoed geldt ook zeker voor Nick en Kirsten. Jarenlang heeft Kirsten zich weggecijferd voor Nick zodat hij zijn droom achterna kon gaan, samen met Simon Keizer. Kirsten bleef thuis en zorgde voor het gezin.

Nu er een einde gaat komen aan het muzikale duo Nick & Simon, breekt er niet alleen voor Nick een andere periode aan, maar ook voor Kirsten. Toen het nieuws van de breuk van Nick & Simon net naar buiten kwam deelde Kirsten de allereerste persfoto die destijds gemaakt werd van haarzelf, Nick, Simon en Annemarie. Ze schreef hierbij: ‘Toen ik nog geen idee had wat voor moois ons allemaal te wachten stond. Wat was het een prachtige rit…’

In voor en tegenspoed

Samen met haar eigen gezin en met haar vader en moeder beleefde Kirsten Schilder onvergetelijke dagen in de stad van de liefde: Parijs. En dat was niet zonder reden, want de hele familie vierde het 40 jarig huwelijk van Kirsten’s ouders. Een hele bijzondere mijlpaal om bij stil te staan.

Kirsten is apetrots en heel erg gek op haar ouders. ‘Zo mooi om stil te staan bij de onvoorwaardelijke liefde van mijn ouders, ze zijn er voor elkaar in voor en tegenspoed en ze zijn hierin echt het allerbeste voorbeeld voor mij en voor onze kinderen’, schrijft Kirsten. Op Instagram deelt ze niet alleen mooie woorden, maar ook een paar prachtige foto’s voor de Eiffeltoren.

Zoals het eruit ziet op Instagram is het een droomreis geweest voor de familie. Kirsten is dus nog helemaal aan het nagenieten. ‘We zitten nu in de trein terug naar Amsterdam en het lukt me maar niet om in 1 post te omschrijven hoe mooi dit weekend was. Dus… be prepared voor heel veel Parijs spam!’. De volgers van Kirsten vinden het ook een prachtig moment geworden. ‘Wat fantastisch! Wat een liefde jouw ouders!’, schrijft goede vriendin Kim Kötter. Ook Tanja Jess reageert onder de post: ‘Wat een knappe familie! Je ouders ook zo hip!’. Benieuwd naar de mooie foto’s? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Kirsten Schilder

Delen

Meer over Kirsten Schilder

Kirsten Schilder spat uit elkaar van geluk: 'Ik moest even slikken'
Kirsten Schilder spat uit elkaar van geluk: ‘Ik moest even slikken’
FOTO: Kirsten en Nick Schilder nemen afscheid van elkaar
FOTO: Kirsten en Nick Schilder nemen afscheid van elkaar
Lees alle artikelen over Kirsten Schilder

Meer over Nick Schilder

LEUK: Meegenieten met de eerste skivakantie van Nick, Kirsten en de kinderen
LEUK: Meegenieten met de eerste skivakantie van Nick, Kirsten en de kinderen
Nick Schilder laat zich uit over bewogen jaar
Nick Schilder laat zich uit over bewogen jaar “Was enorm nerveus”
Lees alle artikelen over Nick Schilder