Kirsten Schilder zet haar Nick in het zonnetje: 'wat ben ik blij met jou'
Zie ook:
Delen

Kirsten Schilder zet haar Nick in het zonnetje: ‘wat ben ik blij met jou’

Met drie kinderen, een drukke baan en veel projecten, hebben Nick en Kirsten Schilder samen een heel druk leven. Ze schrijft hierover op Instagram.

De afgelopen periode heeft het mooie stel het ontzettend druk gehad met van alles en nog wat en volgens Kirsten weet Nick alle ballen hoog te houden. Ze is hartstikke trots op haar hubby en zet hem even lekker in het zonnetje.

Trots

Onder een liefdevolle foto waarop Nick en Kirsten elkaar innig omhelzen, schrijft ze: “Zo ongelofelijk trots op deze man! @nickschilder  De afgelopen periode was en is het ontzettend druk met heel veel projecten tegelijk en mooie programma’s zoals The Mask Singer, Lago di Beau, @thelivestreamers, De Quiz van het Jaar en nog veel meer. En dat met nog 3 kids thuis en een vrouw die ook af en toe aandacht nodig heeft. Ik weet niet hoe je het doet, maar wat ben ik blij met jou.” Wat lief! Als dat geen liefde is…

https://www.instagram.com/p/CYoxzlZtnZ3/?utm_source=ig_web_copy_link

Het is een prachtig en geliefd stel. Volgers van Kirsten reageren op de lieve post. Zo schrijft Monique Smit: “toppers” en Caroline Mol schrijft gekscherend: “Jij verdient ook een standbeeld hoor Kirs!!”

Gelukkig paar

Nick en Kirsten zijn al heel lang een gelukkig paar en samen hebben ze drie prachtige kinderen. Maar hoe hebben ze elkaar eigenlijk ontmoet? Kirsten vertelde een tijdje geleden hoe Nick haar vroeger heeft proberen te versieren. ‘Hij wilde op die manier indruk maken op mij en dat is gelukt!’ Je leest het hele interview hier.

Prachtige woning in Volendam

Een aantal jaar geleden verruilden Nick en Kirsten hun woning midden in het centrum van Volendam in voor een spiksplinternieuwe villa. De villa werd helemaal nieuw gebouwd, precies naar de wensen van de familie Schilder. Inmiddels wonen Nick en Kirsten er al een aantal jaar met veel plezier, samen met hun drie kinderen Nikkie, Julian en Jackie.

Bron en Beeld: Instagram Kirsten Schilder.

Delen

Meer over Nick Schilder

Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: 'Zó gigantisch trots'
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: ‘Zó gigantisch trots’
LEZEN: Spannende en grote stap voor Nick Schilder
LEZEN: Spannende en grote stap voor Nick Schilder
Lees alle artikelen over Nick Schilder

Meer over Kirsten Schilder

Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: 'Zó gigantisch trots'
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: ‘Zó gigantisch trots’
HET GELUK KAN NIET OP: Familie Schilder viert dubbel feest!
HET GELUK KAN NIET OP: Familie Schilder viert dubbel feest!
Lees alle artikelen over Kirsten Schilder