100%NL Magazine Monique Westenberg Andre Hazes
Zie ook:
Delen

Monique over bijzondere dag met André: ‘Momentje om te koesteren’

André Hazes en Monique Westenberg zijn samen met hun zoontje aan het genieten van een vakantie. Ze beleefden samen een bijzondere dag.

André Hazes en Monique Westenberg

Ondanks dat André Hazes en Monique Westenberg nu wel of niet een relatie hebben, de twee zullen voor altijd verbonden blijven. Samen hebben ze namelijk een prachtige zoon, waar ze alles voor opzij zetten.

Een paar weken geleden beleefden André en Monique nog een speciaal moment, waardoor ze beiden geraakt werden. Bij een paar lieve foto’s schreef Monique: ‘Dit was voor ons als mama en papa wel even een momentje hoor vanmiddag. De oudste kleuters gingen symbolisch over naar groep 3, waar hun nieuwe juffie ze ontving. Officieel geen kleuter meer.’

Vakantie

Het houdt de gemoederen al een tijd lang bezig: zijn André en Monique nu wel of niet bij elkaar? Op dit moment is het stel samen met hun zoon André op vakantie. Een paar maanden geleden vertrokken ze al eerder voor een paar weken naar Amerika, om te zoeken naar de ‘vorm’ van het gezin.

‘Momentje om te koesteren’

Vanaf het moment dat het gezin hun koffers gepakt heeft en op vakantie ging naar Thailand post Monique regelmatig vakantiefoto’s op haar Instagram. Voor wie denkt dat het gezin alleen maar ligt te slapen op een wit strand heeft het mis, iedere dag staat er wel een andere leuke activiteit op het programma. Zo proberen André en Monique de mooiste herinneringen te maken voor hun kleine zoon.

Van scheuren op een jetski naar bijkomen op een boot, en van het aaien van olifanten naar het zwemmen onder een waterval…het is een vakantie om jaloers op te zijn. Een paar dagen geleden vertrok het gezin per quad naar een waterval om daar een frisse duik te nemen. Een bijzondere dag voor Monique, zo laat zij weten. ‘Quad Tour! En voor de eerste keer gezwommen bij een waterval, samen met m’n zoon. Momentje om te koesteren!’ Benieuwd naar de beelden? Die zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg

Delen

Meer over Andre Hazes

LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
Lees alle artikelen over Andre Hazes

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg: 'Na wat gesprekken hebben we een deal gesloten'
Monique Westenberg: ‘Na wat gesprekken hebben we een deal gesloten’
Monique Westenberg: 'We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.'
Monique Westenberg: ‘We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.’
Lees alle artikelen over Monique Westenberg