100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

VIDEO: De kleine Vivé staat voor het eerst op eigen benen!

Op Instagram deelt trotse mama Maxime Meiland een te lieve video van de kleine Vivé die voor het eerst op eigen benen staat!

Maxime Meiland

Maxime Meiland maakt onderdeel uit van één van de bekendste families die we kennen in Nederland: de familie Meiland. De Meilandjes verschenen in 2007 voor het eerst op de buis, toen ze deelnamen aan het programma ‘Ik Vertrek’. En hoe leuk, die aflevering is nog steeds terug te zien!

Na hun eerste buitenlandse avontuur keerde de familie Meiland terug naar Nederland, maar het begon toch weer te kriebelen. En dus vertrokken ze in 2019 opnieuw naar Frankrijk. Dat avontuur werd ook vastgelegd en hebben we met z’n alle kunnen volgen via het programma ‘Chateau Meiland’. Vanaf aflevering 1 werd het programma razend populair. Zelfs zó populair dat het ook een Gouden Televizier-Ring won!

Vivé

Maxime Meiland is trotse moeder van twee prachtige dochters. Uit een eerdere relatie kreeg Maxime op jonge leeftijd dochter Claire. De vader van Claire is niet in beeld geweest bij de opvoeding.

Vorig jaar september werd de tweede dochter van Maxime geboren: Vivé. Het is het eerste kindje van Maxime en Leroy samen en is om op te vreten! Regelmatig kunnen we dan ook genieten van de leukste foto’s van het gezin van Maxime.

Nieuwe mijlpaal

‘Geniet er maar van want ze zijn zo groot!’, is een veelgehoorde uitspraak voor kersverse moeders. En hoe cliché het ook mag klinken, het is écht zo. Het lijkt wel gisteren dat de schattige Vivé werd geboren en nu staat ze alweer op haar eigen benen. Een beetje wankel nog wel, maar toch!

Vol trots showt mama Maxime dat haar jongste spruit al een beetje kan staan. ‘Ze wordt zo groot!’, jubelt ze bij de video. De volgers van Maxime smullen van de video, maar vallen ook één ding heel erg op: ‘Ik zie een mini-Ericaatje!’. En, wat vinden jullie? Zien jullie ook oma Erica in de kleine Vivé?

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland