100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

VIDEO: Vivé Meiland giert het uit!

De volgers van Maxime worden helemaal gek bij het zien van een lachende Vivé Meiland.

Gezin Maxime Meiland

Samen met haar verloofde Leroy heeft Maxime een prachtig gezin. Het gezin woont samen in een prachtig groot huis in Noordwijk, waar Maxime en Leroy pas sinds kort wonen. Een tijdje geleden deelde Maxime al waanzinnige beelden vanuit hun nieuwe woonkamer. Die beelden zie je hier!

Vivé

Maxime Meiland is trotse moeder van twee prachtige dochters. Uit een eerdere relatie kreeg Maxime op jonge leeftijd dochter Claire. De vader van Claire is niet in beeld geweest bij de opvoeding.

Vorig jaar september werd de tweede dochter van Maxime geboren: Vivé. Het is het eerste kindje van Maxime en Leroy samen en is om op te vreten! Regelmatig kunnen we dan ook genieten van de leukste foto’s van het gezin van Maxime.

Schaterlach

Vandaag deelde Maxime ook weer een hartverwarmende post op Instagram. ‘Onze lieve meides in outfits van @villavito.nl. Wat is Vivé al groot he?!’.

Op de eerste video zien we de kleine Vivé het hartstikke naar haar zin hebben en hardop lachen. Wat een schatje! Natuurlijk mag de mooie Claire ook niet ontbreken en showt zij haar ballerina-skills!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland