100%NL Magazine ANP/Koningin Maxima
Zie ook:
Delen

Koningin Máxima 50 jaar: dit zijn haar mooiste looks!

De mooiste Koningin ter wereld viert vandaag alweer haar 50e verjaardag! En dan hebben we het natuurlijk over onze eigen Koningin Máxima. Wereldwijd wordt Máxima geroemd om haar natuurlijke schoonheid en wonderschone uitstraling. Speciaal voor haar 50e verjaardag zetten wij de allermooiste looks van Máxima op een rijtje.

Trouwjurk

We beginnen natuurlijk met een echte eyecatcher: haar trouwjurk. Op zaterdag 2 februari 2002 trouwde Máxima met Willem-Alexander in een iconische trouwjurk van Valentino. De nauwsluitende jurk met een licht uitlopende rok en een vijf meter lange sleep maakte indruk op heel Nederland. Máxima straalde en zag er prachtig uit op haar trouwdag!

Avondjurken

Ons Koningspaar heeft een ontzettende drukke agenda. Van zakelijke afspraken naar officiële gelegenheden; ze hebben het er maar druk mee. Voor al die officiële evenementen doen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima hun uiterste best om mooi voor de dag te komen. Je zult er dan ook niet raar van op kijken dat Koningin Máxima op iedere rode loper de show steelt!

Casual looks

Gelukkig voor Máxima komt ze ook regelmatig in een casual look voor de dag. En dan hebben we het niet over een simpele jeans met een t-shirt, een casual look van Máxima is nog steeds waanzinnig!

Haar mooiste look: stralende glimlach

Maar al die prachtige kleding en weldadige sieraden vallen in het niets bij Máxima’s mooiste accessoire: haar glimlach!

 

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram

Delen

Meer over Koningin Máxima

Binnenkijken in het paleis van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima!
Binnenkijken in het paleis van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima!
OEI: Zó reageert koning Willem-Alexander op serie Máxima!
OEI: Zó reageert koning Willem-Alexander op serie Máxima!
Lees alle artikelen over Koningin Máxima