100%NL Magazine Koning Willem-Alexander Koningin Máxima
Zie ook:
Delen

FOTO: Koningin Máxima pakt de shine in militair uniform

Koningin Máxima heeft haar hakken, lange jurken en mooie hoeden ingeruild voor een militair uniform en ook dit staat haar uiteraard geweldig.

Koningin Máxima en Willem-Alexander

Koningin Máxima en koning Willem-Alexander zijn al heel veel jaren gelukkig. Samen kregen zij drie dochters: Amalia, Alexia en Ariane.

De koning en koningin kwamen elkaar in 1999 voor het eerst tegen op een Spaans feest in Sevilla. Het klikte niet meteen en de vonk sloeg niet gelijk over, maar het stel kwam elkaar in New York voor een tweede keer tegen. Máxima en Willem-Alexander bleven contact houden en zagen elkaar vaker. Willem-Alexander reisde vaak naar New York, waar Máxima woonde. De huidige koningin zei in eerste instantie niet dat zij een relatie had met een prins, maar na een tijdje kon zij er niet meer omheen. Op 02-02-02 trouwden het stel en de rest is geschiedenis…

Militair uniform

Koningin Máxima staat bekend als één van de mooiste vrouwen van ons land en zij ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Denk aan de mooiste jurken en pakken, fantastische hoeden, natuurlijke make-up en prachtige tassen.

Toch heeft zij dit voor één dag ingeruild voor iets heel anders, namelijk een militair uniform. Koningin Máxima was gisteren namelijk op pad met het Regiment Genietroepen in Den Bosch. Dit is een eenheid van de Koninklijke Landmacht die gevechtstroepen ondersteunt en ervoor zorgt dat wegen vrij zijn en gevechtstroepen veilig hun gang kunnen gaan. Koningin Máxima helpt maar al te graag mee.

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat óók zo’n militair uniform haar beeldig staat.

Bron: RTL Boulevard en ANP/Foto en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Koningin Máxima

Binnenkijken in het paleis van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima!
Binnenkijken in het paleis van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima!
OEI: Zó reageert koning Willem-Alexander op serie Máxima!
OEI: Zó reageert koning Willem-Alexander op serie Máxima!
Lees alle artikelen over Koningin Máxima