100%NL magazine Frans Bauer
Zie ook:
Delen

Koningsnacht eindigt voor Frans Bauer in ellende: ‘Sta je dan in het diepst van de nacht’

Frans Bauer had zich het einde van Koningsnacht wel ietsje anders voor zich willen zien...

Frans Bauer

Ze zijn al vele jaren heel gelukkig en samen de ouders van vier prachtige jongens: Frans en Mariska Bauer. De twee zijn vier handen op één buik en nog altijd heel gek op elkaar. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat vorig jaar de grond onder Frans’ voeten wegzakte nadat Mariska werd getroffen door een herseninfarct. Gelukkig gaat het alweer een hele tijd goed met Mariska. De twee lijken gelukkiger dan ooit.

Koningsdag

Gisteren was het Koningsdag en in tegenstelling tot Koningsnacht was dat wél een topdag. Mariska deelde op Instagram een zonnig en oranje kiekje, samen met haar Frans. De twee zitten lekker in het zonnetje in de tuin te genieten. Mariska schrijft: ‘Wat is Koningsdag…zonder een oranje tompoes. Maak er een leuke dag van!’

Koningsnacht in ellende

Koningsnacht daarentegen verliep iets minder soepel voor Fransje. Na zijn optredens kreeg Frans een grote tegenvaller te verwerken: hij kreeg een lekke band. ‘Oh mensen wat een ellende! Net hartstikke leuke optredens gehad, dat was geweldig. En daar sta je dan, in het diepst van de nacht…met een lekke band!’.

Onder de video die Frans deelt reageren heel veel fans. ‘Dat is wel het laatste waar je op zit te wachten na optredens. Gelukkig ben je goed geholpen.’, schrijft iemand. Gelukkig hebben de volgers van Frans ook een beetje humor, want een andere volger schrijft: ‘Wat zei je toen je ze opbelde? Heb je even voor mij?’.

Gelukkig is alles goed gekomen voor Frans!

Bron en Beeld: Instagram Frans Bauer

Delen

Meer over Frans Bauer

HUH?! Verklapt Frans Bauer hier groot nieuws?
HUH?! Verklapt Frans Bauer hier groot nieuws?
AAWH: Frans en Mariska Bauer staan stil bij bijzonder jubileum
AAWH: Frans en Mariska Bauer staan stil bij bijzonder jubileum
Lees alle artikelen over Frans Bauer