Kraantje Pappie en gezin 100pmagazine
Zie ook:
Delen

AAWH: Kraantje Pappie laat alle harten smelten met vakantiefoto’s van dochter

Maeve tovert dagelijks een lach op ieders gezicht. Met haar lieve koppie en mooie ogen laat zij echt alle harten smelten.

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie is de artiestennaam van Alex van der Zouwen. Hij is bekend als Nederlands rapper. Van der Zouwen brak door met zijn debuutalbum Crane. Vervolgens heeft hij nog meer succesvolle albums uitgebracht. Sinds maart 2021 is van der Zouwen onderdeel van The Streamers en ook tijdens De Vrienden van Amstel Live schittert hij op het podium. 

Gezin

Kraantje Pappie en zijn vriendin Sarah zijn inmiddels heel wat jaren bij elkaar, en nog altijd hartstikke gelukkig. Op 10 februari 2020 kregen ze een dochter genaamd Maeve Celine van der Zouwen. Op Instagram deelt Kraantje regelmatig de leukste en schattigste foto’s van zijn dochter. Vorig jaar deelde Kraantje geweldig nieuws, want hij wordt voor de tweede keer vader.

Ibiza-dump

Kraantje besloot vorige week samen met zijn vriendin en dochter de zon op te zoeken op Ibiza. Op het Instagram-account van Maeve zien wij een reeks vakantiefoto’s van haar en daar gaan onze harten sneller van kloppen. Deze lieverd straalt en zo te zien heeft zij heel erg genoten van de vakantie. ‘Maeve is Ibiza-dump waardig aan het zijn’, schrijven haar ouders. ‘Wat een mooie dochter hebben jullie’ en ‘Wat is ze toch een mooie dame…’, reageren twee enthousiaste volgers. 

Bron en Beeld: Instagram What is Maeve doing

Delen

Meer over Kraantje Pappie

FOTO'S: Meegenieten met het gezinsgeluk van Kraantje Pappie
FOTO’S: Meegenieten met het gezinsgeluk van Kraantje Pappie
SMELT: Kraantje Pappie deelt vertederende foto van oudste en pasgeboren dochter
SMELT: Kraantje Pappie deelt vertederende foto van oudste en pasgeboren dochter
Lees alle artikelen over Kraantje Pappie