Laatste nieuws: 3 kopjes koffie per dag goed voor je gezondheid!
Delen

Laatste nieuws: 3 kopjes koffie per dag goed voor je gezondheid!

Begin jij de dag ook altijd het liefst met een kopje koffie? Dan ben je op de goede weg om heel oud te worden! Mensen die drie tot vier kopjes per dag drinken lopen namelijk minder risico op hartaandoeningen en vroegtijdig overlijden dan mensen die helemaal geen koffie drinken.

Een Brits onderzoeksteam die is verbonden aan de Universiteit van Southampton kwamen tot deze conclusie. Koffie wordt in verband gebracht met een verlaagd risico op diabetes type 2, dementie, leverziekten en sommige soorten kanker. Dat is niet niks!

Met koffie kun je gelukkig eindeloos variëren. Met NESCAFÉ Dolce Gusto kun je zelfs genieten van meer dan 30 heerlijke koffiecreaties! Met het brede aanbod van intense Espresso’s, smooth Cappuccino’s, aromatische Grandes en nog veel meer, is er voor iedereen een keus. Ook hebben ze fantastische koffiemachines die jou elke dag verblijden met het bakkie troost waar jij zin in hebt. Bovendien zijn ze heel makkelijk te bedienen!

Voor alle koffieliefhebbers heeft NESCAFÉ Dolce Gusto nu een geweldige actie! Bij aankoop van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine krijg je nu tot € 60 koffietegoed! Zo kun je gelijk genieten van je favoriete koffiecreaties. Voor meer informatie over deze geweldige actie ga je naar de actiepagina.

Delen