100%NL Magazine Leco van Zadelhoff
Zie ook:
Delen

Leco van Zadelhoff zet 18-jarige dochter op bijzondere wijze in het zonnetje

Vandaag blaast Leco's dochter 18 kaarsjes uit en bij deze bijzondere dag staat hij graag even stil. Dit bericht is zó lief.

Leco van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff is bekend als Nederlands stylist, televisiepresentator, visagist en schrijver. Hij is tegenwoordig wekelijks te zien als mode- en lifestyledeskundige bij RTL Boulevard. Ook is hij de vaste visagist van verschillende BN’ers. Leco’s beste vriendinnen Leontine Ruiters en Caroline Tensen zitten regelmatig bij hem in de stoel en daar deelt hij op Instagram vaak foto’s van.

Oprecht dankbaar

Het is vandaag feest, want Leco’s dochter Robbie is jarig. Leco zet zijn lieve dochter in het zonnetje door een prachtige reeks foto’s met hele bijzondere woorden te plaatsen. ‘Heerlijk leuk lief kind van ons.. vandaag mag je 18 jaar worden. 18 jaar geleden maakte je ons ongelofelijk gelukkig door je komst op deze aardbol..Ik had je in m n handen net een half uur oud en ik voelde een diepe liefdevolle connectie. Nu zijn we 18 jaar verder en ben je op weg om te worden waarom je hier bent..: een fantastisch mooi lief uniek en opzichzelfstaand bijzonder mens met je ogen gericht op de toekomst met ons aan de zijlijn om bij te sturen daar waar nodig. Je mama s en ik en je fantastische vader kijken mee naar hoe je dit allemaal doet en gaat doen. We zijn er daar waar nodig maar wordt alsjeblieft JIJ… Ik hou van je ultiem en ben oprecht dankbaar dat ik al 18 jaar 1 van je papa’s mag zijn! Gefeliciteerd lieve Robbie’, schrijft hij. Wat een mooie woorden van vader naar dochter.

Van harte gefeliciteerd, Robbie!

Bron en Beeld: Instagram Leco van Zadelhoff

Delen

Meer over Leco van Zadelhoff

Leco deelt foto van knappe dochter en wordt overladen met complimenten
Leco deelt foto van knappe dochter en wordt overladen met complimenten
FEEST: Leco van Zadelhoff blaast 56 kaarsjes uit
FEEST: Leco van Zadelhoff blaast 56 kaarsjes uit
Lees alle artikelen over Leco van Zadelhoff