100%NL Magazine Leontine Borsato
Zie ook:
Delen

Leontine zet de schaar erin en kiest voor een korte bob

Leontine was toe aan een nieuwe stap en dus kiest ze voor een nieuwe look: een korte bob!

Leontine Ruiters

Na een heftige periode na de breuk met haar ex-man Marco Borsato pakt Leontine Ruiters het leven weer op, zo goed als ze kan. Ze verschijnt weer vaker op social media, gaat naar events en de mooie Leontine kan weer lachen. Wat goed om te zien!

Vriendinnenvakantie

Een lange tijd hield Leontine zich gedeisd en bleef ze liever binnen dan dat ze naar buiten ging. Gelukkig is daar verandering in gekomen. Zo genoot Leontine de afgelopen week van een onvergetelijke vakantie met haar vriendinnen Lonneke, Anouk, Kelly en Kristina.

Bij een paar heerlijke zonnige vakantiekiekjes schrijft Leontine op Instagram: ‘We zijn weer thuis! Wat een weekend. De Sicilianen zelf zijn overigens erg blij dat ze hun rust weer terug hebben.’

Aan de foto’s te zien hebben de dames een geweldige vakantie achter de rug.

Korte bob

De vakantie heeft Leontine zo goed gedaan dat toen ze thuis was ze gelijk haar goede vriend Leco heeft opgepiept. Het was tijd voor een nieuwe look!

Leco laat hierover weten: ‘Kan je nog knippen … knip dan mee! Gelukkig nieuw “ haar” voor @leontineborsato .. een korte bob met laagjes in de contourlijn en warme high en lowlights… let the summer begin!’

Gelukkig kan Leontine alles hebben én durft ze ook bijna alles aan. Van blond naar rood en van zwart weer naar bruin. Leontine heeft zelfs een keer dreadlocks gehad! Benieuwd naar alle looks van Leontine? Die zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Leontine Ruiters

Delen

Meer over Leontine Ruiters

LEZEN: Leontine Ruiters reageert op kritiek over uiterlijk
LEZEN: Leontine Ruiters reageert op kritiek over uiterlijk
Leontine Ruiters getroffen door kanker: 'Het is goed te behandelen'
Leontine Ruiters getroffen door kanker: ‘Het is goed te behandelen’
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters