100%NL Magazine Leontine Borsato
Zie ook:
Delen

FOTO: Leontine Ruiters showt haar beachbody in blauwe bikini

Leontine Ruiters was op vakantie en showde haar geweldige lijf in een blauwe bikini!

Leontine Ruiters

Na een langdurig huwelijk met zanger Marco Borsato, kwam enkele jaren geleden het schokkende nieuws naar buiten dat Marco Borsato en Leontine Ruiters niet langer samen zijn. Nadat naar buiten kwam dat Marco Leontine niet trouw is gebleven besloot het stel om te gaan scheiden. Sinds die tijd heeft Leontine haar eigen leven weer opgepakt. Zo is ze nu ook weer helemaal happy in haar nieuwe woning. Ze heeft nog een tijdje een kortstondige relatie gehad met ondernemer John Huiberts, maar ook dit hield geen stand.

Haartransformatie

Vorige week liet goede vriend Leco van Zadelhoff een geweldige haartransformatie van Leontine zien. Met zijn talent weet hij Leontine altijd te verrassen met een prachtige nieuwe coupe. Deze keer koos Leco voor een botte bob uit de jaren ’90 met een warme papayakleur. Het staat Leontine uiteraard weer waanzinnig! Benieuwd naar de prachtige look van Leontine? Die zie je hier!

Blauwe bikini

Vorige week genoot Leontine met volle teugen van een waanzinnige vakantie in Abu Dhabi, samen met Anouk Smulders, Robin de Vries, Merel von Calsburg en Sanny. De foto’s en video’s die Leontine deelde op haar Instagrampagina waren jaloersmakend.

Één kiekje die opviel was een waanzinnige foto van Leontine zelf, terwijl ze zwoel het zwembad uitstapt. Leontine showt haar geweldige beachbody in een blauwe bikini. Wauw: ze ziet er echt waanzinnig uit!

100%NL Magazine Leontine Ruiters bikini

 

Bron en Beeld: Instagram Leontine Ruiters

Delen

Meer over Leontine Ruiters

Leontine Ruiters over liefde: 'Je voelt je ook weer een beetje als een puber'
Leontine Ruiters over liefde: ‘Je voelt je ook weer een beetje als een puber’
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters