Leco van Zadelhoff showt waanzinnige haartransformatie Leontine Ruiters
Zie ook:
Delen

Leco van Zadelhoff showt waanzinnige haartransformatie Leontine Ruiters

Leontine ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en zij lijkt ieder kapsel te rocken. Dit staat haar weer zó goed!

Leontine Ruiters

Jarenlang was ze getrouwd met Marco Borsato, totdat een paar jaar geleden het heftige nieuws naar buiten kwam dat Marco Borsato en Leontine Ruiters niet langer een stel zijn. Sindsdien heeft Leontine haar oude meisjesnaam weer aangenomen, genoot ze van een kortstondige romance met ondernemer John Huiberts en brengt ze veel tijd door met haar kinderen en vrienden. Één van haar goede vrienden is de topstylist Leco van Zadelhoff.

Transformatie

Leontine en Leco brengen regelmatig tijd met elkaar door. De twee eten dan buiten de deur, gaan stappen of met elkaar op vakantie, maar ook zit Leontine zo nu en dan bij Leco in de stoel. Hij weet Leontine altijd weer te verrassen met een prachtig nieuw kapsel.

Door de jaren heen heeft Leontine heel wat kapsels gehad. De ene keer heeft zij kort en donker haar en de andere keer lange, rode lokken. Wat opvalt, is dat letterlijk álles haar goed staat. Dit keer heeft Leco een botte 90’s bob geknipt en de kleur noemt Leco een ‘mooie warme papaya kleur’. Wat staat het haar weer goed. Prachtvrouw!

Bron en Beeld: Instagram Leontine Ruiters en Leco van Zadelhoff

Delen

Meer over Leontine Ruiters

Leontine Ruiters laat emoties los: 'Ik zie hoe je straalt. Ik loop echt over van trots'
Leontine Ruiters laat emoties los: ‘Ik zie hoe je straalt. Ik loop echt over van trots’
Leontine Ruiters over een mogelijk nieuwe liefde: 'Ik sta met mijn armen open...'
Leontine Ruiters over een mogelijk nieuwe liefde: ‘Ik sta met mijn armen open…’
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters