ZIEN: Leontine Ruiters geeft kijkje in nieuwe woning

ZIEN: Leontine Ruiters geeft kijkje in nieuwe woning

Leontine tekende onlangs voor een nieuwe woning en nu showt zij haar paleisje aan al haar volgers. Wat een spannende tijd is dit zeg!

Leontine Ruiters

Jarenlang was ze getrouwd met Marco Borsato, totdat een paar jaar geleden het heftige nieuws naar buiten kwam dat Marco Borsato en Leontine Ruiters niet langer een stel zijn. Sindsdien heeft Leontine haar oude meisjesnaam weer aangenomen, genoot ze van een kortstondige romance met ondernemer John Huiberts en brengt ze veel tijd door met haar kinderen en vrienden. Één van haar goede vrienden is de topstylist Leco van Zadelhoff.

Nieuwe start

Zo’n twee weken geleden deelde Leontine spannend nieuws met haar volgers, want zij tekende voor een nieuwe woning. Dagenlang heeft zij haar vorige huis opgeruimd en veel kleding heeft zij verkocht. Nu deelt Leontine een video van de nieuwe woning. Het is nog niet af, maar zij geeft ons wel een kijkje in alle kamers en wij zien ook wat tekeningen liggen, waarop te inrichting te zien is. ‘Waaah we zijn van start!!! De verbouwing is begonnen. Ik heb zoveel zin om van dit huis een thuis te maken’, schrijft zij erbij. Wij zijn zo benieuwd hoe deze woning eruit komt te zien. Het wordt vast en zeker een prachtig paleisje.

Bron en Beeld: Instagram Leontine Ruiters.