100%NL Magazine Leontine Borsato
Zie ook:
Delen

ZIEN: Leontine Ruiters deelt leuke foto met oudere zus!

Op Instagram deelt Leontine Ruiters een liefdevolle foto met haar oudere zus Laura.

Leontine Ruiters

Ze ging jaren door het leven als Leontine Borsato, de vrouw van Marco Borsato. Het leek een huwelijk te zijn uit een sprookjesboek, met een trouwerij in Italië en drie prachtige kinderen. Helaas kwam aan het sprookje van Marco en Leontine nadat bekend werd dat Marco niet altijd trouw is gebleven aan zijn Leontine. Marco en Leontine zijn niet langer samen.

Nieuwe look

Een relatie na meer dan 20 jaar afsluiten is niet niks, en langzaam maar zeker probeert Leontine haar nieuwe leven weer zo goed als mogelijk op te passen. De mooie ex-vrouw van Marco Borsato heeft ondertussen ook al een nieuwe relatie achter de rug, met John Huiberts. Helaas liep ook dit ten einde.

Vorige week verraste Leontine haar volgers nog met een spiksplinternieuwe look, ze is blondine! Vanuit de kappersstoel van haar goede vriend Leco zagen de volgers van Leontine dat ze een nieuwe look heeft. Het staat haar prachtig! Een foto van haar nieuwe haarstijl zie je hier.

Oudere zus

Leontine heeft een oudere zus, Laura. Laura en Leontine zijn heel hecht samen en hebben een goede band. Op Instagram deelde Leontine de afgelopen week een te leuke foto, samen met Laura.

‘Kus van m’n zus!’

100%NL Magazine Leontine Ruiters

Bron en Beeld: Instagram Leontine Ruiters

Delen

Meer over Leontine Ruiters

Leontine Ruiters verdrietig op verjaardag en sterfdag van moeder: 'De cirkel was rond'
Leontine Ruiters verdrietig op verjaardag en sterfdag van moeder: ‘De cirkel was rond’
Leontine Ruiters over liefde: 'Je voelt je ook weer een beetje als een puber'
Leontine Ruiters over liefde: ‘Je voelt je ook weer een beetje als een puber’
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters