100%NL Magazine Leontine Ruiters
Zie ook:
Delen

LEZEN: Leontine Ruiters reageert op kritiek over uiterlijk

Over het nieuwe kapsel van Leontine zijn de meningen duidelijk verdeeld. Gelukkig vind het grootste deel van haar volgers het, net als ons, prachtig.

Leontine Ruiters

Jarenlang was ze getrouwd met Marco Borsato, totdat een paar jaar geleden het heftige nieuws naar buiten kwam dat Marco Borsato en Leontine Ruiters niet langer een stel zijn. Sindsdien heeft Leontine haar oude meisjesnaam weer aangenomen. Zij brengt veel tijd door met haar kinderen, vrienden en trouwe viervoeter. Één van haar goede vrienden is de topstylist Leco van Zadelhoff.

Kritiek

Door de jaren heen heeft Leontine al heel veel kapsels gehad en gek genoeg staat álles haar goed. Zij genoot afgelopen week van een heerlijke vakantie met vrienden en daar deelt zij wat foto’s van op Instagram. Leontine begint haar fotoreeks met een prachtige selfie. De meeste mensen vinden het een plaatje, maar toch ontvangt zij ook wat kritiek. Over haar kapsel zeggen mensen: ‘Staat echt niet dat blonde haar’ en ‘Je vraagt het niet maar persoonlijk vind ik je koper/ bruin het mooiste staan bij je ogen.’ Leontine pakt het goed op en reageert: ‘Ikzelf eerlijk gezegd ook maar inmiddels door mijn antiek blonde (lees grijze) uitgroei niet meer te doen of ik moet iedere 2 weken naar de kapper’ en ‘mag je vinden hoor’.

Wij vinden het juist heel mooi, maar jij kan alles hebben, Leontine.

Bron en Beeld: Instagram Leontine Ruiters

Delen

Meer over Leontine Ruiters

Leontine Ruiters getroffen door kanker: 'Het is goed te behandelen'
Leontine Ruiters getroffen door kanker: ‘Het is goed te behandelen’
FOTO'S: Leontine viert de liefde op Ibiza!
FOTO’S: Leontine viert de liefde op Ibiza!
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters