Maxime Meiland en Leroy Molkenboer 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

ZIEN: Leroy en Maxime delen heerlijke foto’s van vakantiegeluk

Na 3 weken geleden te zijn getrouwd, zijn Leroy en Maxime samen met de kinderen naar Tenerife vertrokken. Wat zijn zij aan het genieten.

Bruiloft

Zo’n 3 weken geleden hebben Maxime Meiland en Leroy Molkenboer elkaar het jawoord gegeven. Dit deden zij met een kleine groep geliefden op een sprookjesachtige locatie. Het stel zag er echt prachtig uit en ook hun dochters Claire en Vivé zagen er onwijs schattig uit in hun jurkjes. Nu is het gezin lekker aan het genieten van een welverdiende vakantie in Tenerife. Afgelopen dagen plaatsten zowel Leroy als Maxime al wat vakantiefoto’s in hun Instagramstory en nu plaatst Leroy een prachtige fotoreeks.

Vakantie

De foto’s die hij plaatst, straalt echt geluk uit. Het is prachtig weer, het gezin is constant samen en de kinderen lijken beste vriendinnen te zijn. Dat is voor Maxime en Leroy natuurlijk ook alleen maar geluk. Leroy’s volgers genieten met het gezin mee. ‘Wat zijn jullie toch een pracht gezinnetje’, ‘Fantastisch om te zien hoe jullie allemaal genieten’ en ‘Die foto met de 2 meiden samen, dik goud’, zijn wat reacties. Wij kunnen niet kiezen welke foto het mooiste is. Wat een heerlijk gezin is het ook..

https://www.instagram.com/p/Chh7tM6s8JC/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Leroy Molkenboer

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland