100%NL Magazine Maxime Meiland

ZIEN: Zoveel lijkt Maxime Meiland’s dochter op haar zus Montana

Het zou natuurlijk meer dan logisch zijn als zij op haar moeder leek, maar niets blijkt minder waar.

Vakantie

Maxime Meiland is met haar gezin nog even aan het genieten van een heerlijke vakantie in de zon. Maxime en Leroy kunnen zo nog even een lekker kleurtje opdoen voor de bruiloft. Het is niet bekend wanneer het stel gaat trouwen, maar het schijnt deze zomer te gebeuren. Zowel Maxime als Leroy hebben hun vrijgezellendag gehad en de bruid heeft al verschillende details verklapt over de bruiloft. Op Instagram plaatste Leroy een vakantiekiekje met hun dochtertje Vivé en Maxime een met Claire. Veel volgers schrikken bij het zien van Maxime’s foto, want Claire lijkt opeens heel veel op haar tante.

Kopie

Hoewel het eigenlijk nooit eerder is opgevallen, begint Maxime’s dochter Claire nu ongelooflijk veel op haar tante Montana te lijken. Natuurlijk heeft zij nog wel iets weg van haar moeder, maar haar schattige gezicht lijkt echt sprekend op Montana.

Kleine Montana

Veel van Maxime’s volgers reageren dat zij het een prachtige foto vinden, maar de meeste schrikken van het feit dat Claire zoveel op Montana lijkt. ‘Zo met een kleine Montana die daar staat wat grappig’, ‘Wat lijkt Claire op Montana! Lieve foto’ en ‘Je zou haast denken dat het de dochter van Montana is haha’, reageren wat volgers.

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland.