100%NL Magazine Gordon
Zie ook:
Delen

LEUK: Gordon gaat op pad met 100-plussers!

Gorden heeft een lange tijd samen met Gerard Joling in het programma ‘Geer en Goor’ het Nationaal Ouderenfonds geholpen. In het programma probeerden Gerard en Gorden ouderen een leuke dag te bezorgen. Nu heeft Gorden een nieuw programma die in het teken staat van twee 100-plussers, hoe leuk is dat!

Gordon deelde vandaag een filmpje op zijn Instagram: “Eindelijk mag ik zeggen dat ik een prachtige serie programma’s maak met 100plussers! Gisteren met Koosje van 103 op pad! Nu al onvergetelijke televisie! Gaan jullie kijken vanaf 6 Januari om 21:30 op SBS6!”

Verder zei Gordon: “Ik heb zoveel levenslessen geleerd en ademloos geluisterd naar hun verhalen”, laat Gordon weten in een verklaring. “Het eerste vliegtuig, de opkomst van de radio, sommigen hebben zelfs de Hindenburgh zeppelin zien overvliegen. Ik heb mensen leren kennen die alleen al door hoe ze in het leven staan respect afdwingen bij iedereen. Mijn leven was al veranderd, maar nu heeft het ook een andere kleur gekregen en dat vergeet ik nooit meer.”

Het programma gaat over de levensverhalen van de mensen die 100 jaar of ouder zijn. Gorden gaat in gesprek met de ouderen en bekijkt hun foto’s van vroeger.

https://www.instagram.com/p/B57cYgdHtb3/?utm_source=ig_web_copy_link

Beeld: Instagram | Bron: Tv Gids

Delen

Meer over Gordon

LEZEN: Gordon neemt heftig besluit en kiest voor zichzelf
LEZEN: Gordon neemt heftig besluit en kiest voor zichzelf
Nieuwe look voor Gordon 'Na al het gezeik over m'n haar'
Nieuwe look voor Gordon ‘Na al het gezeik over m’n haar’
Lees alle artikelen over Gordon