100%NL Magazine Carlo Boszhard
Zie ook:
Delen

LEZEN: Carlo Boszhard zegt na 25 jaar zijn woning gedag

Voordat Carlo Boszhard de woorden 'ja, ik wil' tegenover zijn grote liefde uitspreekt, staat er eerst iets ander op de agenda: verhuizen!

Carlo Boszhard

Hij kan acteren, zingen, presenteren en is een kei in typetjes nadoen: Carlo Boszhard! Ook in de liefde is Carlo een gelukkig man, want hij is alweer heel wat jaren samen met Herald. De twee klikken niet alleen heel goed op persoonlijk gebied, maar ook op zakelijk gebied kunnen de mannen er wat van. Samen met Carlo is Herald namelijk het brein achter de TV Kantine.

Trouwen!

Tijdens een vakantie in Amerika besloot Carlo de stoute schoenen aan te trekken en zijn grote liefde Herald ten huwelijk te vragen. Gelukkig antwoordde Herald met een volmondige ja. Wat het nog specialer maakt is dat Irene Moors Carlo Boszhard en zijn partner Herald Adolfs gaat trouwen. Hoe leuk!

Maar eerst verhuizen

Voor dat Carlo gaat trouwen staat er iets anders op de agenda. Carlo: “Na 25 jaar zeg ik binnenkort: dag huis, dag lieve oude woning.” Verhuizen betekent ook opruimen, zo stelt Carlo in zijn column voor Televizier. Hij schrijft: “Ik bewaar echt alles: boeken, dvd’s, cd’s, strips, maar ook draaiboeken, tv-pilots, scripts, artikelen die bij ons spottend thuis horen in ‘het Carlo Boszhard museum’. Van elke Life and Cooking artiest die kwam zingen een cd’tje en dat vijftien jaar lang. Waar laat je dat allemaal?” Zo te horen heeft Carlo zijn handen vol de komende tijd.

Bron: Televizier, RTL Boulevard. Beeld: Carlo Boszhard

Delen

Meer over Carlo Boszhard

MOOI: Ouders van Carlo en Ron Boszhard vieren 61 jaar liefde
MOOI: Ouders van Carlo en Ron Boszhard vieren 61 jaar liefde
YES: Carlo Boszhard en Irene Moors maken een comeback!
YES: Carlo Boszhard en Irene Moors maken een comeback!
Lees alle artikelen over Carlo Boszhard