Vader Thijs Römer over gevangenisbezoek: 'Dat is verschrikkelijk om te zien'
Zie ook:
Delen

Vader Thijs Römer over gevangenisbezoek: ‘Dat is verschrikkelijk om te zien’

Thijs is inmiddels weer op vrije voeten, maar tijdens zijn gevangenisstraf is zijn vader langsgekomen. Hij vertelt hoe dit was...

Thijs Römer

Thijs Römer is een Nederlandse acteur, producent en scenarioschrijver. Velen zullen hem kennen als acteur in film F*ck de Liefde en in programma’s als Moordvrouw en Nieuwe buren. De acteur heeft jaren geleden een relatie gehad met Katja Schuurman, met wie hij ook een dochter kreeg. Daarna trouwde Thijs met Igone de Jongh, maar hun relatie strandde vorig jaar ook.

Thijs kwam vorig jaar in opspraak, vanwege verschillende grote beschuldigingen die tegen hem werden gedaan. Hij moest hiervoor een maand naar de gevangenis.

Verschrikkelijk

Inmiddels is Thijs weer op vrije voeten, maar hij hij heeft een volledige maand vastgezeten. Zijn vader Peter heeft hem bezocht en vertelt aan Story hoe dit bezoek verliep. ‘Ik ben bij hem op bezoek geweest. Dat was halverwege de celstraf. Dat was voor ons allebei heel speciaal, maar ook dubbel.’

De vader van Thijs legt uit dat hij blij was om zijn zoon te zien, maar dat het ook heftig was, want je hoopt natuurlijk nooit dat je kind in de gevangenis terecht komt. ‘Dat is verschrikkelijk om te zien, hoe je kind vastzit. Tijdens ons bezoek zat er geen glas tussen ons, en we hoefden dus ook niet via een telefoon te communiceren. We zaten gelukkig in een eigen kamer waar we vrijuit met elkaar konden praten. Dat was fijn’, aldus Peter.

Bron en Beeld: Story

Delen

Meer over Thijs Römer

LEZEN: Zus Thijs Römer reageert op verhalen over broer
LEZEN: Zus Thijs Römer reageert op verhalen over broer
Thijs Römer hand in hand gespot met deze bekende vrouw!
Thijs Römer hand in hand gespot met deze bekende vrouw!
Lees alle artikelen over Thijs Römer