100%NL Magazine zoon Linda de Mol
Zie ook:
Delen

LEZEN: ‘Jeroen Rietbergen weer aan het werk’

Toen het verhaal over The Voice naar buiten kwam, legde Rietbergen zijn werk neer. Toch lijkt hij nu weer wat werkzaamheden op te pakken.

Voice schandaal

Jeroen moest zijn werkzaamheden als muzikant neerleggen door alle ophef. Hij besloot zelf te stoppen als bandleider bij The Voice. Ook gaf hij toe dat hij relaties van ‘seksuele aard’ heeft gehad met diverse vrouwen achter de schermen.

Linda de Mol

Linda de Mol plaatste een tijdje terug een statement, waarin ze reageerde op alle aantijgingen rondom het RTL programma ‘The Voice’ en haar inmiddels ex Jeroen Rietbergen. ‘Ik ben nog steeds in shock, verbijsterd, woedend, intens verdrietig. Mijn hoofd is één grote puinhoop van gedachten en gevoelens.” Linda heeft de tijd genomen om alles te kunnen verwerken en zet nu kleine stapjes om haar leven weer op te pakken.

Weer aan het werk

Jeroen verdween van de radar toen het schandaal aan het licht kwam. Deze week is hij weer in het openbaar gespot, bij een wielrenfeestje in Abcoude. Daar speelde hij in een bandje . RTL Boulevard deelde beelden van Jeroens muzikale kunsten. Die zie je hier.

Bron: RTL Boulevard en Beeld: ANP

Delen

Meer over Linda de Mol

Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol doet boekje open: 'Emotioneel wiebelig'
Linda de Mol doet boekje open: ‘Emotioneel wiebelig’
Lees alle artikelen over Linda de Mol