100pmagazine_sarahvansoelen
Zie ook:
Delen

LEZEN: Zo reageerde Sarah van Soelen op de docuserie van André

André laat weten dat alle maskers af zijn gegaan tijdens de documentaire, maar volgens Sarah van Soelen klopt dat niet helemaal.

Docuserie

André heeft er een lange tijd naar uitgekeken en vorige week was het dan eindelijk zover: zijn documentaire van 5 afleveringen is online gekomen. Veel mensen hebben hier een lange tijd naartoe geleefd en er is door meerdere mensen hard aan gewerkt. André heeft in deze documentaire alles op tafel gegooid en hij heeft zijn problemen allemaal toegegeven. Een docuserie als deze vraagt om reacties en die verschillen dan ook enorm.

Reactie Sarah

In de docuserie komen meerdere mensen aan het woord. Sarah van Soelen zou in eerste instantie ook haar woordje doen, maar zij liet een tijd geleden weten dat zij er liever uitgeknipt wilde worden. Sarah is inderdaad niet in beeld gekomen, maar André heeft het wel degelijk over haar gehad. Sarah heeft hier nu reactie op gegeven, want volgens haar klopt niet alles van wat hij heeft gezegd over haar. Zo vertelde zij aan Shownieuws dat zij het gevoel heeft dat ze in een val is getrapt, want André is absoluut niet eerlijk geweest in deze documentaire.

Hulp

Sarah laat weten dat zij degene is die André heeft geholpen in de tijd dat hij het het hardste nodig had. Zij gaf dan ook aan dat zij hem naar een kliniek heeft gestuurd. ‘Ik heb toen zijn manager gebeld en gezegd dat hij direct naar Spanje moest komen. Dat is toen ook gebeurd. We zijn toen nog een tijdje in de kliniek samen geweest. En dan word je aan de kant gezet. Voor wat? Voor niets!’, vertelde Sarah aan Story. Dit kwam volgens Sarah allemaal uit een goed hart. Dat er dan nu zo negatief in de media wordt gesproken, raakt haar enorm. Dit is voor Sarah ook een reden om het hele hoofdstuk achter zich te laten.

Bron en Beeld: Story en Shownieuws

Delen

Meer over Sarah van Soelen

LEZEN: Ex van André Hazes opnieuw gelukkig in de liefde
LEZEN: Ex van André Hazes opnieuw gelukkig in de liefde
ZIEN: Sarah van Soelen haalt extreem uit naar Yvonne Coldeweijer
ZIEN: Sarah van Soelen haalt extreem uit naar Yvonne Coldeweijer
Lees alle artikelen over Sarah van Soelen