100%NL Magazine Liza Sips
Zie ook:
Delen

LEZEN: Liza Sips deelt intieme details en wensen over droombruiloft

Liza en Ralph zijn al heel wat jaren verloofd, maar van trouwen is het nog niet gekomen. Toch zit het er nu aan te komen. Liza deelt wat details.

Liza Sips

In 2007 werd actrice Liza Sips in één klap bekend door haar rol als Vicky Pouw in Goede Tijden Slechte Tijden. Na die rol speelde Liza nog in verschillende andere tv-programma’s en in films. Ook heeft ze veel stemmen ingesproken voor verschillende Disney films. Liza is al jaren samen met Ralph Manheim. Samen hebben ze twee prachtige kinderen: zoon Jonah en dochter Charlize.

Bruiloft

Liza en Ralph zijn al jaren verloofd en het plan om te trouwen was er al, maar de corona pandemie gooide helaas roet in het eten. De plannen lagen even stil, maar dat het stel ging trouwen stond wel vast. Nu zijn Ralph en Liza volop voorbereidingen aan het treffen, want de grote dag lijkt er bijna aan te komen. Op Instagram liet Liza haar volgers weten dat zij wat vragen mochten stellen over de bruiloft, zodat Liza daar antwoord op zou geven. Vervolgens maakte zij bekend dat zij in februari zullen trouwen, want dan is het stel 10 jaar samen. Liza houdt van winter en de gezelligheid die daarbij komt kijken, dus de kou neemt zij voor lief. Ook liet Liza de uitnodigingen voor de bruiloft zien. Op de kaartjes staat R&L en aan beiden kanten zitten mooie lintjes. Rustig, maar toch super chique.

Kinderen

Liza’s kinderen zijn al wat ouder en het is natuurlijk onwijs bijzonder dat zij dit ook meemaken. Over de rol van de kinderen is al nagedacht, maar of dit ook waargemaakt wordt, is nog even de vraag. Liza hoopt namelijk dat Charlize met een mandje aan haar arm loopt en bloemetjes strooit. Verder hoopt zij dat Jonah stoer naar voren stapt en de ringen naar zijn ouders brengt. ‘Tranen over onze wangen’. ‘Grootste rijkdom is dat ze erbij zijn en wij dit met hen mogen delen’, schrijft zij. Over de locatie is ook nagedacht, want het moest zowel buiten als binnen beeldschoon zijn. Deze locatie die dat heeft, heeft het stel gelukkig al gevonden. Het is hun favoriete plekje in Nederland, dus dat moet goedkomen. Wij kunnen de foto’s nu al niet afwachten.

Bron en Beeld: Instagram Liza Sips.

Delen

Meer over Liza Sips

Wegzwijmelen bij de trouwfoto's van Liza Sips
Wegzwijmelen bij de trouwfoto’s van Liza Sips
WAUW: Liza Sips is getrouwd en deelt romantische trouwvideo!
WAUW: Liza Sips is getrouwd en deelt romantische trouwvideo!
Lees alle artikelen over Liza Sips