Liza Sips beleeft droomweekend met gezin: 'Non stop genoten van ieder moment'
Zie ook:
Delen

Liza Sips beleeft droomweekend met gezin: ‘Non stop genoten van ieder moment’

Liza's kinderen beseffen op deze leeftijd heel goed wat zij doen, zien en meemaken en daarom was dit weekend magisch.

Liza Sips

De bloedmooie Liza Sips werd bekend door haar rol als Vicky in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Na haar rol in GTST verscheen Liza is nog veel meer tv-programma’s en films. Wat ook leuk is om te weten is dat Liza ook veel stemmen heeft ingesproken voor verschillende Disney films.

Liza is al jaren samen met haar grote liefde, Ralph Manheim. Het stel trouwden vorig jaar in Nederland en dat was écht een sprookje. Samen met Ralph kreeg Liza twee kinderen: Jonah en Charlize.

Magisch weekend

Vorig weekend was er één om nooit meer te vergeten voor Ralph, Liza en de kinderen. Samen genoten zij van wat dagen in het betoverende Disneyland Parijs en daar deelt Liza wat prachtige foto’s van. ‘Een van de aller- allerleukste dagen ooit!! Non stop genoten van ieder moment, met z’n vieren in Disneyland Parijs. En wat is het leuk om op deze leeftijd van de kids hier naar toe te gaan: alles is nog even magisch, maar ook de achtbanen zijn voor het eerst bij Jonah en Charlize favoriet (en ze zijn al stoerder dan papa en mama)! Nu al heimwee, dus we gaan vast nog eens terug’, schrijft Liza. Wat bijzonder om dit samen met je gezin te doen. Prachtig gezin!

Bron en Beeld: Instagram Liza Sips

Delen

Meer over Liza Sips

Wegzwijmelen bij de trouwfoto's van Liza Sips
Wegzwijmelen bij de trouwfoto’s van Liza Sips
WAUW: Liza Sips is getrouwd en deelt romantische trouwvideo!
WAUW: Liza Sips is getrouwd en deelt romantische trouwvideo!
Lees alle artikelen over Liza Sips