Wegzwijmelen bij de trouwfoto's van Liza Sips
Zie ook:
Delen

Wegzwijmelen bij de trouwfoto’s van Liza Sips

Liza is afgelopen weekend getrouwd en de bruiloft was als een sprookje. Zij deelt wat foto's met haar volgers en het ziet er adembenemend uit.

Liza Sips

De bloedmooie Liza Sips werd bekend door haar rol als Vicky in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Na haar rol in GTST verscheen Liza is nog veel meer tv-programma’s en films. Wat ook leuk is om te weten is dat Liza ook veel stemmen heeft ingesproken voor verschillende Disney films.

Gezin

Deze maand, februari 2023, trouwde Liza niet alleen met haar grote liefde Ralph, maar waren ze daarnaast ook alweer 10 jaar heel gelukkig samen! Een hele mijlpaal die Ralph en Liza dus op een bijzondere manier gevierd hebben.

Samen zijn Ralph en Liza trotse ouders van twee schatten van kinderen: zoon Jonah en dochter Charlize.

Trouwfoto’s

Afgelopen weekend was eindelijk het moment daar, dat Liza en Ralph elkaar het jawoord gaven. Op een sprookjesachtige locatie in Nederland vierden zij samen met hun kinderen, vrienden en familie de liefde. Eerder deze week deelde Liza al een trouwvideo met haar volgers, maar nu deelt zij een reeks foto’s, waar wij echt even stil van werden. ‘Welkom op onze sprookjesachtige bruiloft. x Meneer & mevrouw’, schrijft Liza eronder. Liza heeft er geen woord van gelogen, want bij het zien van deze foto’s, waan je je echt even in een sprookje. Wat zagen zij en Ralph er prachtig uit en wat zijn alle momenten mooi vastgelegd. Het geluk spat er op alle mogelijke manieren vanaf. Zo’n bruiloft zou iedereen wel willen..

Bron en Beeld: Instagram Liza Sips.

Delen

Meer over Liza Sips

WAUW: Liza Sips is getrouwd en deelt romantische trouwvideo!
WAUW: Liza Sips is getrouwd en deelt romantische trouwvideo!
LEZEN: Liza Sips deelt intieme details en wensen over droombruiloft
LEZEN: Liza Sips deelt intieme details en wensen over droombruiloft
Lees alle artikelen over Liza Sips