100%NL Magazine Liza Sips
Zie ook:
Delen

Liza Sips zei ja tegen Expeditie Robinson door voorstadium baarmoederhalskanker

Bij het horen van het slechte nieuws, wist Liza het zeker: zij ging nu eens 'ja' zeggen op de vraag of zij mee wilde doen aan Expeditie Robinson.

Liza Sips

In 2007 werd actrice Liza Sips in één klap bekend door haar rol als Vicky Pouw in Goede Tijden Slechte Tijden. Na die rol speelde Liza nog in verschillende andere tv-programma’s en in films. Ook heeft ze veel stemmen ingesproken voor verschillende Disney films. Liza is al jaren samen met Ralph Manheim. Samen hebben ze twee prachtige kinderen: zoon Jonah en dochter Charlize.

Ziekte

Liza deed dit jaar mee aan Expeditie Robinson, maar werd gisteren uit het spel gestemd. De vraag of Liza mee wilde doen aan de expeditie, is meerdere malen gesteld, maar telkens was haar antwoord ‘nee’. Aan RTL Boulevard vertelt Liza dat zij nooit mee wilde doen, omdat zij het programma gewoon nooit keek en de ‘hype’ niet snapte om op een onbewoond eiland zonder eten te zitten. Ook wilde zij haar kinderen niet te lang missen. Vorig jaar werd een voorstadium van baarmoederhalskanker bij haar geconstateerd en daar schrok zij enorm van. De uitslag was destijds positief. Liza kreeg toen wederom de vraag of zij aan Expeditie Robinson wilde meedoen en daarop zij ze dit jaar eindelijk ‘ja’. ‘Jemig man, dit ga ik gewoon doen. Dit is zo’n avontuur. Dit is een cadeau voor mezelf. Het leven is gewoon kort, dus grijp de kansen die je wilt grijpen en leef je beste leven’, vertelde zij. Gelukkig gaat alles momenteel goed met Liza en geniet zij nog meer van het leven dan voorheen.

Benieuwd naar het hele fragment? Je ziet het hier.

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen

Meer over Liza Sips

Wegzwijmelen bij de trouwfoto's van Liza Sips
Wegzwijmelen bij de trouwfoto’s van Liza Sips
WAUW: Liza Sips is getrouwd en deelt romantische trouwvideo!
WAUW: Liza Sips is getrouwd en deelt romantische trouwvideo!
Lees alle artikelen over Liza Sips