100%NL Magazine Replay

Luister hier de nieuwe single ‘Casanova’ van Re-Play!

Vanaf 8 oktober draait de nieuwe film 'Casanova's' in de Nederlandse bioscopen. Speciaal voor deze film heeft Re-Play de single 'Casanova' in een nieuw jasje gestoken!

In de jaren ’90 was ‘Casanova’ van Ultimate Kaos een monsterhit! Re-Play heeft deze originele track in een nieuw, Nederlands, jasje gestoken en het resultaat mag er zijn! Vanaf 18 september is de nieuwe single ‘Casanova’ overal te beluisteren!

Re-Play: ‘De originele track ‘Casanova’ is nog steeds een van onze persoonlijke favorieten, dus het was meteen duidelijk dat we iets wilden doen met dat liedje. Het werd nog even spannend of we de track mochten bewerken tot een Nederlands/Engelse versie, maar uiteindelijk kregen we groen licht uit Amerika, waardoor we de vrijheid hadden om de lyrics helemaal toe te passen op het verhaal van de film.’ Re-Play bestaat uit Alwin Burke, Henk Waarde, Samuel de Wit en Mark Dakriet.

De film Casanova’s draait vanaf 8 oktober in de bioscopen. Jim en Lieke spelen de. hoofdrollen in deze romantische komedie. Lieke: “Het is een ontzettende lekkere film over vier mannen die niet weten hoe ze op een vrouw moeten afstappen. Ze krijgen daarin training van Don Marco, gespeeld door Tygo Gernandt.  Hij gaat de mannen helpen om zelfverzekerd te worden en het  lef te krijgen om die vrouwen te  benaderen. Een van die casanova’s is Jim.”

Je luistert de titelsong van Casanova’s hieronder!

Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

100%NL magazine Casanovas

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Just Entertainment