100%NL Magazine Luca Borsato
Zie ook:
Delen

Luca Borsato deelt mierzoete video: ‘Ik zal nooit opgeven wat we hebben’

Luca Borsato post op zijn Instagrampagina een mierzoete foto. 'Ik zal nooit opgeven wat we hebben.'

Luca Borsato

Luca Borsato is de oudste zoon van Marco en Leontine Borsato. Marco en Leontine hebben samen drie kinderen: Luca, Senna en Jada.

Inmiddels is Luca alweer 23 jaar oud en is net zo muzikaal als zijn bekende vader. Op zijn Instagram post hij regelmatig video’s en foto’s van zichzelf waarop we kunnen zien dat hij bezig is met zijn muziekcarrière.

Daisy

Ook op liefdesgebied gaat het Luca voor de wind. Hij is tot over zijn oren verliefd op de mooie Daisy. Sinds de twee samen zijn zijn ze onafscheidelijk en delen ze graag hun liefde voor elkaar met de wereld.

Op Instagram plaatst Luca regelmatig de meest zoete kiekjes met Daisy. Maar daar blijft het niet bij. Luca heeft een paar maanden geleden een levensgrote tattoo laten zetten die Daisy heeft ontworpen. Over de gigantische tattoo schreef Luca: ‘Zoals jullie kunnen zien heb ik een leeuw getatoeëerd aan de buitenkant van mijn onderarm, aan de binnenkant staat Italië. De tattoo staat voor mijn oorsprong, wie ik ben en wat ik voel.’

Mierzoete video

Luca is Daisy ontzettend dankbaar, zo schrijft hij op zijn Instagram. ‘Jij bent mijn vaste grond als alles om me heen zweeft. Bedankt dat je in ons gelooft. Ik zal nooit opgeven wat wij hebben.’

Op de video zien we de meest romantische foto’s en mierzoete beelden van de twee. Wat is de liefde toch mooi hè?

Bron en Beeld: Instagram Luca Borsato

Delen

Meer over Marco Borsato

ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
Lees alle artikelen over Marco Borsato