100%NL Magazine Luca Borsato
Zie ook:
Delen

Luca Borsato laat gigantische tattoo zetten ontworpen door zijn vriendin

Luca Borsato heeft een gigantische tattoo laten zetten op zijn onderarm. De tattoo werd ontworpen door zijn eigen vriendin Daisy.

Luca Borsato

Luca Borsato is de oudste zoon van Marco en Leontine Borsato. Marco en Leontine hebben samen drie kinderen: Luca, Senna en Jada.

Inmiddels is Luca alweer 23 jaar oud en is net zo muzikaal als zijn bekende vader. Op zijn Instagram post hij regelmatig video’s en foto’s van zichzelf waarop we kunnen zien dat hij bezig is met zijn muziekcarrière.

Vriendin Daisy

De vriendin van Luca is niemand minder dan Temptation Island verleidster Daisy Piras. Daisy is 21 jaar en heeft een tijdje eerder al met Luca gedatet. De knappe dame heeft net als haar schoonvader en Luca Italiaanse roots, maar komt uit Groningen.

Luca is smoorverliefd op Daisy en schreeuwt dat dan ook van de daken. Via zijn Instagrampagina brengt hij een liefdesode aan Daisy. Bij twee leuke selfies schrijft hij: ‘Ik wil de rest van mijn leven met je delen. Is dat ok?’

Gigantische tattoo

Op de onderarm van Luca pronkt nu sinds kort een gigantische tattoo. Op Instagram deelt hij de foto’s van het kunstwerk. Zo zien we een leeuw aan de ene kant en Italië aan de andere kant.

Een tattoo met een bijzondere betekenis voor Luca. Zo schrijft hij: ‘Zoals jullie kunnen zien heb ik een leeuw getatoeëerd aan de buitenkant van mijn onderarm, aan de binnenkant staat Italië. De tattoo staat voor mijn oorsprong, wie ik ben en wat ik voel.’

Wat de tattoo extra bijzonder maakt is dat Luca’s vriendin Daisy hem heeft ontworpen. ‘Ik kan niet wachten om weer in die stoel te gaan zitten en mijn arm vol te laten tatoeëren met betekenisvolle tattoos.’

 

Bron en Beeld: Instagram Luca Borsato

Delen

Meer over Marco Borsato

MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
FOTO: Marco Borsato na lange tijd weer buiten gespot
FOTO: Marco Borsato na lange tijd weer buiten gespot
Lees alle artikelen over Marco Borsato