100%NL Magazine Luca Borsato
Zie ook:
Delen

Luca Borsato brengt liefdesode aan zijn vriendin: ‘Ik wil de rest mijn leven met je delen’

Luca Borsato is verliefder dan ooit! Op Instagram brengt hij een liefdesode aan zijn vriendin Daisy.

Vriendin Luca Borsato

De vriendin van Luca is niemand minder dan Temptation Island verleidster Daisy Piras. Daisy is 21 jaar en heeft een tijdje eerder al met Luca gedatet. De knappe dame heeft net als haar schoonvader en Luca Italiaanse roots, maar komt uit Groningen.

Luca is smoorverliefd op Daisy en schreeuwt dat dan ook van de daken. Via zijn Instagrampagina brengt hij een liefdesode aan Daisy. Bij twee leuke selfies schrijft hij: ‘Ik wil de rest van mijn leven met je delen. Is dat ok?’

Liefdesvakantie naar Italië

De relatie tussen Luca en Daisy was nooit officieel, al had ze wel al haar potentiële schoonvader ontmoet. Toch lijkt het erop dat de liefde weer is opgebloeid en zijn Luca en Daisy zelfs al samen op vakantie geweest! De foto’s van de romantische vakantie zie je hier!

Gezin Borsato

Het gezin Borsato heeft een roerige tijd achter de rug. Nadat de geruchten de ronde gingen dat Marco in het verleden zijn vrouw Leontine bedroog, besloot het stel na ruim 20 jaar huwelijk te scheiden. Een jaar mediastilte van Marco volgde.

Na een jaar bracht Marco weer nieuwe muziek uit, liet hij weer van zich horen én lukte het hem op ‘zijn’ Leontine weer voor zich terug te winnen. Sinds kort zijn de twee weer een stel en bloeit de liefde weer op. Marco vertelde hier laatst over: ‘Ik voel me als een verliefde twintiger’.

Luca, de oudste zoon van Marco, heeft ten alle tijden het voor zijn vader opgenomen. Zo postte hij een tijdje geleden een foto met zijn vader en schreef hij: ‘Het zal me een zorg zijn wat de rest van Nederland van alles vindt maar ik weet wat voor pure man en mens jij bent lieve pap. Ik spreek namens ons allemaal als ik zeg dat we zielsveel van je houden en je nooit maar dan ook nooit kwijt willen.’ Wat mooi!

Bron en Beeld: Instagram Luca Borsato

Delen

Meer over Marco Borsato

ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
Lees alle artikelen over Marco Borsato

Meer over Leontine Ruiters

Leontine Ruiters over liefde: 'Je voelt je ook weer een beetje als een puber'
Leontine Ruiters over liefde: ‘Je voelt je ook weer een beetje als een puber’
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters