100%NL Magazine Luca Borsato
Zie ook:
Delen

Luca Borsato reageert op geseponeerde zaak Marco: ‘Heel heftig’

Marco Borsato heeft zelf nog geen reactie gegeven op de uitspraak, maar zijn zoon Luca vertelt openhartig wat hij ervan vindt.

Luca Borsato

Luca Borsato is de oudste zoon van Marco Borsato en Leontine Ruiters. Luca treedt in de voetsporen van zijn vader, want hij zit zelf ook in de muziekwereld. Hij produceert zelf muziek en hij lijkt goed op weg te zijn. Vorig jaar strandde Luca’s relatie met zijn ex Daisy en sindsdien gaat hij als vrijgezel door het leven.

Geseponeerde zaak Marco

Rondom Marco Borsato en de schandalen bij TVOH is er al een hele lange tijd veel commotie. Marco, Ali B en Jeroen Rietbergen werden van verschillende misstanden beschuldigd en daar is gister uitspraak over gedaan. Jeroen en Ali worden vervolgd, maar de zaak van Marco lijkt geseponeerd te zijn. Marco heeft zelf nog geen reactie gegeven, maar zijn zoon Luca heeft dit wel gedaan. ‘Ik wil bijna zeggen: ik had niet anders verwacht’, vertelt Luca opgelucht aan RTL Boulevard.

Luca is in goed en slechte tijden een steuntje in de rug voor zijn vader. ‘Ik hou van hem, ik hou van de man die hij is en ik sta altijd achter hem.’ Luca en de rest van de familie zijn blij met dit nieuws, maar hij laat weten dat zij nu niet ‘met z’n allen in de keuken staan te dansen.’ ‘Want uiteindelijk is de materie waar we over spreken wel heel heftig’, vertelt hij. Mooi om te zien dat Luca zijn vader door dik en dun steunt.

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen

Meer over Luca Borsato

GEZELLIGHEID: De Borsato's feesten er samen op los
GEZELLIGHEID: De Borsato’s feesten er samen op los
ZIEN: Luca Borsato deelt zeldzaam gezinskiekje
ZIEN: Luca Borsato deelt zeldzaam gezinskiekje
Lees alle artikelen over Luca Borsato