100%NL Magazine Dit is het broertje van Maan
Zie ook:
Delen

LEZEN: Maan doet exclusief haar verhaal na maandenlange radiostilte

Het is al flink wat maanden stil rondom Maan en iedereen vraagt zich af wat er met de zangeres aan de hand is. Zij legt het nu uit...

Maan

In 2016 won ze The Voice of Holland en vanaf toen ging haar carrière in een stroomversnelling. We kennen Maan onder andere van haar hits als ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ en ‘Blijven Slapen’. Ook was ze meerdere keren te zien bij optredens van The Streamers en natuurlijk Vrienden van Amstel Live.

Radiostilte

Het is al een aantal maanden stil rondom Maan. Zij verwijderde onlangs al haar foto’s op Instagram, zij doet geen interviews en ze staat al sinds vorig jaar niet meer op het podium. Iedereen vraagt zich dan ook al maanden af wat er met Maan aan de hand is. Nu heeft zij haar verhaal exclusief gedaan. Dit alles is online op de website van Vogue te lezen.

Voor haar maandenlange afwezigheid heeft Maan een reden. ‘Het is niet dat ik mijn oude muziek niet meer leuk vind, maar ik ben het ontgroeid’, vertelt zij. Een paar maanden van rust en stilte heeft Maan goed gedaan. ‘Ik heb ervaren dat het goed is om uit te zoomen, terug te gaan naar wat je rust brengt, juist als de wereld de volumeknop opendraait. Of dat nou op je kamer is, of tijdens een reis naar een ander land. Even terug naar de basis. Wie ben ik ook alweer in alle drukte en vastgeroeste routines? Wie ben ik ook alweer als niemand kijkt?’

Schrijverskamp

Fans van Maan kunnen hun geluk niet op, want Maan is terug. Onlangs was zij met een groepje mensen op schrijverskamp in Noorwegen en nu is zij klaar om haar nieuwe single uit te brengen. ‘Ik heb zin in nu! Sterker nog: “Ik heb er zinnin in”, zoals ik me als driejarige altijd versprak’, aldus Maan.

Het nieuwe nummer is vanaf vandaag, 25 april, om 8:30 te beluisteren en daarbij is de nieuwe clip ook te bewonderen.

Bron en Beeld: Vogue online

Delen

Meer over Maan

LOVEISINTHEAIR: Maan en Karel genieten van een romantisch tripje
LOVEISINTHEAIR: Maan en Karel genieten van een romantisch tripje
ZIEN: Maan en Karel reageren op mogelijke relatiebreuk
ZIEN: Maan en Karel reageren op mogelijke relatiebreuk
Lees alle artikelen over Maan