100%NL Magazine Maan
Zie ook:
Delen

GEWELDIG: Maan en Karel delen heel mooi nieuws

Zangeres Maan is apetrots en dat kunnen wij goed begrijpen. Zij deelt een foto waarop zij dat uit.

Maan

In 2016 won ze The Voice of Holland en vanaf toen ging haar carrière in een stroomversnelling. We kennen Maan onder andere van haar hits als ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ en ‘Blijven Slapen’. Ook was ze meerdere keren te zien bij optredens van The Streamers en natuurlijk Vrienden van Amstel Live.

Geen zorgen

Het is al maanden stil rondom Maan. Zij verwijderde onlangs alle foto’s van Instagram, zij treedt niet meer op en de zangeres is vooral heel stil. Volgens haar vriend Karel van Goldband hoeven wij ons geen zorgen te maken. Hij liet weten dat Maan bezig is met het maken van nieuwe muziek en dat het heel goed met haar gaat.

Heel mooi nieuws

Over haar eigen muziek is nog niet veel bekend, maar Maan deelde vandaag een foto van het nieuwe liedje van Goldband, dat ‘You & Me’ heet. Zo te zien is Maan heel trots op haar vriend en de rest van de band. Zij geeft het nummer dan ook vijf sterren. Ook Goldband deelt dit nieuws vol enthousiasme op hun eigen Instagram-account.

Dit is natuurlijk geweldig, maar hopelijk komt er ook snel weer een nieuw nummer van Maan, of misschien weer een samen met Goldband. Wij zijn gek op al die hits!

100%NL Magazine Maan

Bron en Beeld: Instagram Maan en Goldband

Delen

Meer over Maan

WOW: Zangeres Maan knipt al haar haren eraf en shockeert fans
WOW: Zangeres Maan knipt al haar haren eraf en shockeert fans
Karel van Goldband vertelt hoe het nu echt met zijn vriendin Maan gaat
Karel van Goldband vertelt hoe het nu echt met zijn vriendin Maan gaat
Lees alle artikelen over Maan