100%NL Magazine Maan
Zie ook:
Delen

Karel van Goldband vertelt hoe het nu echt met zijn vriendin Maan gaat

Wij en de rest van Nederland horen al een lange tijd niets van Maan. Karel vertelt nu hoe het met zijn vriendin gaat.

Maan

In 2016 won ze The Voice of Holland en vanaf toen ging haar carrière in een stroomversnelling. We kennen Maan onder andere van haar hits als ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ en ‘Blijven Slapen’. Ook was ze meerdere keren te zien bij optredens van The Streamers en natuurlijk Vrienden van Amstel Live.

Liefde

Nadat Maan’s relatie met dj Tony Junior strandde, is zij een lange periode vrijgezel geweest. Toch heeft zij de liefde weer gevonden, want de zangeres is inmiddels alweer een hele lange tijd dolgelukkig met Karel Gerlach, één van de zangers van Goldband. Het stel geniet niet alleen buiten het werk van elkaar, maar ook op het podium, want Maan schreef samen met Goldband het nummer ‘Stiekem’.

Zorgen?

Heel Nederland maakt zich al maanden zorgen om Maan, want zij staat niet meer op het podium, zij verwijderde onlangs al haar foto’s op Instagram en de zangeres laat niets meer van zich horen. Op de rode loper van de 3FM Awards kreeg Karel de vraag hoe het nu echt met Maan gaat. ‘Ja goed’, antwoordt hij snel. De journalist vertelt dat wij zo weinig van haar horen. ‘Ja klopt’, zegt hij.

Vervolgens krijgt Karel de vraag of Maan nog terugkomt op het podium en wanneer wij haar weer kunnen verwachten. ‘Nou, volgens mij is ze lekker bezig met muziek maken en de rest zie je vanzelf.’ Op de vraag of het goed gaat en of wij ons geen zorgen hoeven te maken, zegt hij dat het goed gaat en dat wij ons absoluut geen zorgen hoeven te maken. ‘Echt totaal niet.’ Fijn om te horen dat het goed gaat!

Bron en Beeld: Instagram De Telegraaf

Delen

Meer over Maan

GEWELDIG: Maan en Karel delen heel mooi nieuws
GEWELDIG: Maan en Karel delen heel mooi nieuws
WOW: Zangeres Maan knipt al haar haren eraf en shockeert fans
WOW: Zangeres Maan knipt al haar haren eraf en shockeert fans
Lees alle artikelen over Maan